Najdi forum

Spoštovani!

Sem ena od tistih ki se panično bojijo zobozdravnika in zato nisem bila pri zobozdravniku že 10 let. Ker ugotavljam, da je skrajni čas da pridem k pameti me zanima nekaj stvari.

Slišala sem za zobozdravnike, ki namesto svedra uporabljajo laser. Ali je tak postopek neboleč? Kateri zobozdravniki v Ljubljani to pakticirajo?

Ali lahko tudi pri zobozdravniku v zd. domu (ne zasebnem) prosim za injekcijo pred vrtanjem? Koliko to stane?

Zanime me še kako bo moj nov zobozdravnik gledal na to, da že toliko časa nisem bila pri nobenem zobozdravniku? Ker res ne potrebujem tega, da bi me potem ko se bom vsa prestrašena končno odločila za to, še zobozdravnik nadrl.

Najlepša hvala.

Nadja

Spoštovana Nadja,

pohvalno je,da ste spoznali,da je čas za obisk pri zobozdravniku.Zato le pogumno na pot…
Če boste zobozdravniku zaupali,da se bojite in da ste se komaj pripravili do tega,da ste ga obiskali,bo zagotovo do vas tak kot želite – seveda na področju medsebojnih odnosov.
Vsak pacient ima pravico do nebolečega posega (!!!),tako da boste tudi v zdravstvenem domu dobili anestezijo in to toliko,kolikor je potrebno,da vas več ne bo bolelo.
Zagotovo je najneprijetnejše v naših ordinacijah brnenje vrtalnega stroja.Temu se lahko izognete le tako,da greste k zobozdravniku,ki uporablja laser.Kje v Ljubljani se nahaja tak zobozdravnik se bom pozanimala in vam sporočila naknadno.
Če se bo zobozdravnik do vas vedel “grdo” in vas “kregal”,ker ste tako dolgo odlašali,se odpravite k drugemu.Pozanimajte se pri svojih znancih,kam oni hodijo in gotovo vam bodo svetovali,kje je najbolj “prijazen” zobozdravnik.To pa morate storiti preden podpišete izjavo o izbiri zobozdravnika,kajti po tem je zamenjava možna šele po enem letu…
Lepo pozdravljeni in srečno izbiro!

New Report

Close