Najdi forum

Stopnje izobrazbe

Slučajno sem magistrica znanosti in imam VIII STOPNJO!!! 8 STOPNJO!!! OSMO STOPNJO (nekateri znamo prebrat kaj na piše v prilogah magistrske diplome). Pa prosim ne več pametovat o stopnjah-ker se vidi, da nimaš pojma o o izobraževanju.

Vsi ostali si pa za relevantne podatke raje poglejte spletne strani Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, kjer so opisane stopnje pred uvedbo bolonjskega sistema in po njem ali pa v kakšno diplomo-Ljubljanska Univerza v vsaki diplomi (enako se reče tudi listini po pridobitvi naziva znanstveni magister/-ica, samo da je v tem primeru magistrska diploma), kjer je med prilogami tudi shema izobraževanja v Sloveniji.

Ravni šolske izobrazbe so navedene na spodnji povezavi

http://www.arhiv.mvzt.gov.si/indexe600.html?id=11789

Imam eno vprašanje…in sicer če imaš po končani ekonomski gimnaziji enkovredno izobrazbo kot katerakoli druga gimnazija? In greš seveda kamorkoli študirat naprej npr. V kakšno drugo državo ker sem slišala da te imajo ponavadi za nizjo stopnjo izobrazbe.

[/quote]

Slučajno sem magistrica znanosti in imam VIII STOPNJO!!! 8 STOPNJO!!! OSMO STOPNJO (nekateri znamo prebrat kaj na piše v prilogah magistrske diplome). Pa prosim ne več pametovat o stopnjah-ker se vidi, da nimaš pojma o o izobraževanju.

Vsi ostali si pa za relevantne podatke raje poglejte spletne strani Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, kjer so opisane stopnje pred uvedbo bolonjskega sistema in po njem ali pa v kakšno diplomo-Ljubljanska Univerza v vsaki diplomi (enako se reče tudi listini po pridobitvi naziva znanstveni magister/-ica, samo da je v tem primeru magistrska diploma), kjer je med prilogami tudi shema izobraževanja v Sloveniji. G Ma ni res no, ti mas 7 stopnjo izobrazbe z magisterijem mona. Ces bla preglupa za doktorat, ki je 8 stopnja ti jz nism kriv haha magisterij 8 stopnja hahaha as ga na Dobi kupila ? Res debilka

New Report

Close