stopalo
Lep pozdrav!
Nevrolog mi je dejal,da je moje stanje “definitivno”, kar je za razumeti, da ni več pomoči. Sprašujem vas, če mi Vi lahko pomagate. Pred 15 leti sem bil operiran za hernijo L4, po kateri je prišlo do pareze levega stopala. Potem je bilo vse kolikor toliko v redu. Pred letom dni pa me je neznosno bolela leva noga. Dežurna zdravnica mi je dala protibolečinsko inekcijo in infuzijo. Čez nekaj dni so bolečine popustile in tudi prenehale. Ostalo pa je “mrtvo” stopalo. Navzdol gre dvignit ga pa ne morem oziroma ga dvignem zelo malo. Isto je s palcem na tej nogi. Na stopalu je nastala tudi nekakšna bula, ki prej ni bilo. Upam, da mi iz navedenega lahko poveste, če je primerno za obisk pri vas. Hvala za odgovor.
Poškodba sama je prestara (15 let), da bi se jo dalo pozdraviti, vabim pa vas na pregled, kjer bomo ugotovili vzrok težav in tip otekline (in njen vzrok).
V zadnjih 6 mesecih sem imel v svoji ordinaciji v Mariboru 3 primere bolnic s podobno diagnozo in simptomi, vsem trem smo uspešno pomagali (odpravljene bolečine, izboljšanje občutka in gibljivosti), zato bi bilo smiselno, da se oglasite pri nas.
Lep pozdrav,