Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Otroci s posebnimi potrebami in dolgotrajno bolni otroci STOLČEK ZA OTROKE Z MOTORIČNO PRIZADETOSTJO

STOLČEK ZA OTROKE Z MOTORIČNO PRIZADETOSTJO

VEM, DA NI TO STRAN ZA MALE OGLASE, A VENDAR JE STRAN ZA OTROKE S POSEBNIMI POTREBAMI:

Doma imamo 18 mesečnega otroka invalida, ki nujno potrebuje STOLČEK ZA OTROKE Z MOTORIČNO PRIZADETOSTJO (Experta). Stolček ima železne nogice, leseno sedišče pa hrbtišče, stranske pelote, pas za pripet, sedežna zagozda, oblazinjen sedež in naslon, pelote za glavo ter naslon za noge.
Ker ga v Sloveniji ne izdelujejo več in ker ga ni možno dobiti (razen en cel lesen stolček, ki zanj ni primeren), vljudno prosim dobre ljudi, ki tega stolčka ne potrebujejo več, če nam ga lahko odstopijo.

Že naprej se vam prav lepo zahvaljujem.

Prosim pišite mi na mail [email protected].

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Tudi mi imamo ta stolček in smo ga dobili pred 2 letoma v Experti. Kolikor jaz vem, te stole uvažajo iz Italije in ni mi jasno zakaj ga ne morete dobiti.

Stolčka ne uvažajo iz Italije, ampak so mi v Experti rekli, da ga ne delajo več za tako mizerno ceno, ker jim ZZZS noče več kriti.

To so mi potrdili tudi na ZZZS, v Soči. Sem že mesec dni na tem, vendar takega stolčka, dejansko ne izdeluje nobeden več oz. ga sploh ni dobiti v Sloveniji.

Če poznaš koga, da ga ne potrebuje več mi napiši.

Hvala.

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Oglasite se mi prosim na mail!
[email protected]

Janja

v kolikor želite vam sporočam, da imamo tudi mi sicer lesen stolček ampak ga rade volje oddamo.

eni

ravno tako imamo tudi stojko, če bi jo potrebovali.

SPOŠTOVANI

V kolikor želite vam lahko oddamo lesen stol tudi na kolesih, ki ga ne rabimo več.

l.p. eni

V KOLIKOR ŽELITE IMAMO MALI STOLČEK NA KOLESIH SICER LESEN, KI GA LAHKO ODDAMO, ČE GA KDO POTREBUJE.
ENI

MI BI GA POTREBOVALI. IMATE PA VSEENO MOŽNOST, DA GA FOTOGRAFIRATE IN MI POŠLJETE PO MAILU?

HVALA

[email protected]

New Report

Close