stojalo za sušenje perila-pokončno, za čim več perila
Pozdravljena!
Prejšnji teden sem kupila prav to pokončno stojalo v Merkurju za cca. 8.000 SIT (nekaj SIT čez). Videla sem ga v Ljubljani (v novem centru), kupila pa sem ga naslednji dan v Kranju. Mislim, da je visoko 178 cm (ali 168 cm??), širina pa 78 x 78 cm (ali pa 78 x 39 cm, če zadnjo stran “zapreš”). Za mere ti ne garantiram, da so pravilne (so pa “tu nekje”). Lahko pa pogledam doma in ti sporočim zvečer, če te točno zanima. Je pa poleg teh mer napisano, da je 40 metrov “vrvi” za perilo (tisti “običajni” – ki se odprejo na obeh straneh, imajo 20 metrov).
V glavnem, stojalo se mi zdi super in sem ga zaradi boljše izrabe prostora tudi kupila. Res pa je, da ga še nisem odprla – ga še šparam :)) Ima pa tudi na vrhu tak “podaljšek”, kamor lahko obesiš nekaj obešalnikov.
Upam, da sem kaj pomagala. Če pa te zanimajo točne mere, pa povej in ti sporočim zvečer. Imajo pa tui manjšo izvedbo.
Lep pozdrav!
Imam kupljeno pokončno stojalo iz Spara in je živa polomija. Razmiki žic za obešanje so prepogosto, da težko prideš zraven in mehke palčke, da se vse skupaj upogiba, pa tudi celo stojalo se prevrača. Ni vredno svojega denarja in odsvetujem.
Ena pokončna stojala so menda res super ampak ta iz Spara to ni.
Tale iz Mercatorja je Girmi 4 in je najboljša stvar za gospodinjstvo, ki sem jo kupila v zadnjem času. Je pa žal res samo 168 cm in je v Mercatorju najbolj poceni (6990, menda), v trgovini Timaš, BTC, Hala A, klet ga imajo tudi, menda skoraj enaka cena, možu je gospod prodajalec (lastnik trgovine) dal 10% popust kar tako “na lepe oči”.