stiropor ali stirodur
Gospa Raglja se na predmet debate dobro spozna saj ima pogosto vlažne stene.[/quote]
to definitivno ni dobro za zdravje, sploh pa je ugodno za razvoj plesni.
raglca bo potrebno posanirat to vlago…. preveč vlage ni okej[/quote]
Ja, ja…bomo mal popraskal prvo, pa poštemal ste rekl, pol pa začel na jovo na novo filat….
Gospa Raglja se na predmet debate dobro spozna saj ima pogosto vlažne stene.[/quote]
Hahahaha…še unega se držim, ne kaplja in ne curlja…kera reklama…les je lep verjetn…belinka :-)[/quote]
(spet) lažeš! prav po krščansko! Resnica je ta, da težave blažiš s (pre)pogostim odpiranjem zračnika. Kar tvoj nick jasno pove…
(spet) lažeš! prav po krščansko! Resnica je ta, da težave blažiš s (pre)pogostim odpiranjem zračnika. Kar tvoj nick jasno pove…[/quote]
Če mam predolgega….saj vem, marsikak bi mi bil folž :-))))[/quote]
(še vedno) lažeš! Resnica je ta, da ima škorpijon prekratkega pa ti celega zračnika prepucat ne more, zato ti pa vlago iz sten gor vleče.
Ne me basat, da nis mel ti napačnega škorpijonovega v rokah? :-)))[/quote]
Govora je o tvojem mehaniku.[/quote]
Moj mehanik ga ima nekje v povprečni meri slovencev, da ne bi zdele slučajn kako reku o postojnski jami…
Kot strokovnjak, rajši pomagaj odpreti očke avtorju…ker vem, da se spoznaš tako kot na medsebojne odnose in pravilno naglaševanje oseb oz. njihovih negativnih lastnosti. Imam prav, kajne?
Govora je o tvojem mehaniku.[/quote]
Moj mehanik ga ima nekje v povprečni meri slovencev, da ne bi zdele slučajn kako reku o postojnski jami…
Kot strokovnjak, rajši pomagaj odpreti očke avtorju…ker vem, da se spoznaš tako kot na medsebojne odnose in pravilno naglaševanje oseb oz. njihovih negativnih lastnosti. Imam prav, kajne?[/quote]
Če bi prav imela bi me marsikdo poslušal in upošteval moje nasvete, tako pa me mara zelo malo ljudi.
Kot strokovnjak, rajši pomagaj odpreti očke avtorju…ker vem, da se spoznaš tako kot na medsebojne odnose in pravilno naglaševanje oseb oz. njihovih negativnih lastnosti. Imam prav, kajne?[/quote]
Če bi prav imela bi me marsikdo poslušal in upošteval moje nasvete, tako pa me mara zelo malo ljudi.[/quote]
Ti božica….saj te ima teh malo ljudi rado za vse ostale.
spet lažeš! Avtorju sem dokazala kako je vlaga trdovratna, ko enkrat napade nikako da se je rešiš.[/quote]
Še nisi slišala za higroskopske snovi???[/quote]
Nisem. Sem pa za hidrofobne, ampak večine kaj takega ne zanima, bojo raje po krščansko kamuflirali in odpravljali posledice kasneje ali jih naprtili drugim.