Najdi forum

stiropor ali stirodur

MQ 3mm podloga za laminatna tla – mi smo to dali v eno malo ‘luknjo’ (garderobni prostor) sicer izolirane hiše

Gospa Raglja se na predmet debate dobro spozna saj ima pogosto vlažne stene.[/quote]

to definitivno ni dobro za zdravje, sploh pa je ugodno za razvoj plesni.

raglca bo potrebno posanirat to vlago…. preveč vlage ni okej[/quote]

Ja, ja…bomo mal popraskal prvo, pa poštemal ste rekl, pol pa začel na jovo na novo filat….

Gospa Raglja se na predmet debate dobro spozna saj ima pogosto vlažne stene.[/quote]

Hahahaha…še unega se držim, ne kaplja in ne curlja…kera reklama…les je lep verjetn…belinka :-)[/quote]

(spet) lažeš! prav po krščansko! Resnica je ta, da težave blažiš s (pre)pogostim odpiranjem zračnika. Kar tvoj nick jasno pove…

Hahahaha…še unega se držim, ne kaplja in ne curlja…kera reklama…les je lep verjetn…belinka :-)[/quote]

(spet) lažeš! prav po krščansko! Resnica je ta, da težave blažiš s (pre)pogostim odpiranjem zračnika. Kar tvoj nick jasno pove…[/quote]

Če mam predolgega….saj vem, marsikak bi mi bil folž :-))))

(spet) lažeš! prav po krščansko! Resnica je ta, da težave blažiš s (pre)pogostim odpiranjem zračnika. Kar tvoj nick jasno pove…[/quote]

Če mam predolgega….saj vem, marsikak bi mi bil folž :-))))[/quote]

(še vedno) lažeš! Resnica je ta, da ima škorpijon prekratkega pa ti celega zračnika prepucat ne more, zato ti pa vlago iz sten gor vleče.

Če mam predolgega….saj vem, marsikak bi mi bil folž :-))))[/quote]

(še vedno) lažeš! Resnica je ta, da ima škorpijon prekratkega pa ti celega zračnika prepucat ne more, zato ti pa vlago iz sten gor vleče.[/quote]

Ne me basat, da nis mel ti napačnega škorpijonovega v rokah? :-)))

vlaga je prav fajn zadeva….

samo ne v temeljih pa v čevljih tudi ne…

(še vedno) lažeš! Resnica je ta, da ima škorpijon prekratkega pa ti celega zračnika prepucat ne more, zato ti pa vlago iz sten gor vleče.[/quote]

Ne me basat, da nis mel ti napačnega škorpijonovega v rokah? :-)))[/quote]

Govora je o tvojem mehaniku.

V glavnem avtor, s tole nagico sva ti zapacala temo, ampak ubogaj kravco in prvo poskusi odpravit vlago, šele pol zapiraj. Da ne boš čez eno leto še enkrat imel stroške.

Ne me basat, da nis mel ti napačnega škorpijonovega v rokah? :-)))[/quote]

Govora je o tvojem mehaniku.[/quote]
Moj mehanik ga ima nekje v povprečni meri slovencev, da ne bi zdele slučajn kako reku o postojnski jami…

Kot strokovnjak, rajši pomagaj odpreti očke avtorju…ker vem, da se spoznaš tako kot na medsebojne odnose in pravilno naglaševanje oseb oz. njihovih negativnih lastnosti. Imam prav, kajne?

spet lažeš! Avtorju sem dokazala kako je vlaga trdovratna, ko enkrat napade nikako da se je rešiš.

Govora je o tvojem mehaniku.[/quote]
Moj mehanik ga ima nekje v povprečni meri slovencev, da ne bi zdele slučajn kako reku o postojnski jami…

Kot strokovnjak, rajši pomagaj odpreti očke avtorju…ker vem, da se spoznaš tako kot na medsebojne odnose in pravilno naglaševanje oseb oz. njihovih negativnih lastnosti. Imam prav, kajne?[/quote]

Če bi prav imela bi me marsikdo poslušal in upošteval moje nasvete, tako pa me mara zelo malo ljudi.

spet lažeš! Avtorju sem dokazala kako je vlaga trdovratna, ko enkrat napade nikako da se je rešiš.[/quote]

Še nisi slišala za higroskopske snovi???

Kot strokovnjak, rajši pomagaj odpreti očke avtorju…ker vem, da se spoznaš tako kot na medsebojne odnose in pravilno naglaševanje oseb oz. njihovih negativnih lastnosti. Imam prav, kajne?[/quote]

Če bi prav imela bi me marsikdo poslušal in upošteval moje nasvete, tako pa me mara zelo malo ljudi.[/quote]

Ti božica….saj te ima teh malo ljudi rado za vse ostale.

spet lažeš! Avtorju sem dokazala kako je vlaga trdovratna, ko enkrat napade nikako da se je rešiš.[/quote]

Še nisi slišala za higroskopske snovi???[/quote]

Nisem. Sem pa za hidrofobne, ampak večine kaj takega ne zanima, bojo raje po krščansko kamuflirali in odpravljali posledice kasneje ali jih naprtili drugim.

Če bi prav imela bi me marsikdo poslušal in upošteval moje nasvete, tako pa me mara zelo malo ljudi.[/quote]

Ti božica….saj te ima teh malo ljudi rado za vse ostale.[/quote]

V stilu tvojega podpisa: ni važna količina, temveč vsebina.;-)) Pa hvala za zabavo!

Morda bi radi čim ceneje zakrili posledice, ampak dolgoročno to ni rešitev in na koncu pride še dražje.

Pa niti ne vemo je bajta to, al blokovsko stanovanje..

Ti božica….saj te ima teh malo ljudi rado za vse ostale.[/quote]

V stilu tvojega podpisa: ni važna količina, temveč vsebina.;-)) Pa hvala za zabavo![/quote]

Ajde, uživaj kjerokli se boš že oblekla :-)))

V stilu tvojega podpisa: ni važna količina, temveč vsebina.;-)) Pa hvala za zabavo![/quote]

Ajde, uživaj kjerokli se boš že oblekla :-)))[/quote]

Slekla si mislila? Ko se bo oblekla bo že konc.

Ajde, uživaj kjerokli se boš že oblekla :-)))[/quote]

Slekla si mislila? Ko se bo oblekla bo že konc.[/quote]

Jst že prav vidim, ona je že zdej naga in nas kvari in to nas nedolžne tuki… sem zgrožena kaj vse ne doživiš danes. In tko rekoč pobožen forum je to..al je bil včas…saj ne vem več 🙂

New Report

Close