sticna
mama40 , 14.10.2004 ob 21:22
Spoatovani!
Otroci so imeli sistematski pregled v aoli-5razred, 11let. Otrok mi je prinesel domov obvestilo za svojo izbrano zdravnico na katerem pise, da mu zdravnica, ki ga je pregledala na sistematskem pregledu predlaga hujsanje v Sticni. Star je 11let in ima 70kg.Ali ima kdo izkusnje s tem in kaj mi svetujete? Kako izgleda to hujsanje v Sticni? Otrok ima tezave s tezo ze od kar pomnim, je premocan in si ne zeli, da bi sel v Sticno. Kako naj ga prepricam, da je to zanj dobro?
Seveda je mozno z trdim delom in voljo ne sme te kos pice privlecti k temu da zacnes spetn ne zravo jestu ko bos lahko kosu pice sladoledu burgerju rekla ne takrat se zacne tvoja pot
Pozdravljeni, tudi jaz sem v sedmem razredu šla v Stično na hujšanje, zaradi zdravstvenega stanja in ker je za mene bilo to zdravo. Tako lepo so mi predstavili šolo, in bila sem tri tedne skos pri njih, Moji starši so prišli v nedeljo na obisk, je le bilo 150km. V šoli hujšanja je super, sestre, učitelji, terapevti, kuharice. Vse osebje je res prijazno, vsak dan se ti toliko dogaja, da pozabiš na čas, zvečer pa samo zaspiš. Meni je bila to res ena najlepših izkušenj.