steznik
Ma, naša! Saj se dobe v trgovini z ženskim perilom. Tedva te vrebata! Ma klozet al kako se že reče, s cipkam, pa svilenimi takci, štrikci, da te pol en fejst, no zategne in ni nc trebuščka pol ni. A veš, da so ful moderni? Res. To tadva še ne vesta. Najstnice to vedo, jih nosijo poleti na kavbojke. Seksi so, pa prsa potem kar ven stopijo…no, a ni to nekaj lepega Svtnik in Štrumpantel? Zraven pa paše še resnično, ni joke, pas za štrumantelne in svilene nogavice! Ti kar vprašaj, na to se spoznam, moda je moja večna tema! V Italiji pa definitivno dobiš take angelsko prave! So pa dragi, da te prej opozorim.
LP
Angel*
V kakšnem gledališču jih tudi imajo. Vprašaj v Prešernovo gledališče v Kranju. Direktor je sedaj Borut Veselko. Samo ne nega prašat, je velik štoser, ti bo posodu kaj žgečkljivega!
Angel*
Dan Štrumpantel! Lepo, da si se nasmejal. A ni dobra tema? Kolzeti? Oni, ki jim da stoji gor, dodaš še pas za štrumpantelne. Seksi in zelo hot varianta…in poanta. Ma, veš bo hudo užaljena avtorica teme, da se takole norčujemo…jaz ji lahko pomagam, no. Pokličem v naše Prešernovo gledališče in ga bo dobila. Samo številko mi gospa mora izdati…če le ni to skrivnost. Pa barvo tudi…*
Lep vikend, pa veliko sončka in vsega lepega!*
In zakladom tudi, seve!*
Angel*