Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Številka čevljev-meseci oz. leta

Številka čevljev-meseci oz. leta

Čao!
Zanima me, kakšne številke čevljev imajo otroci pri razl. mesecih oz letih. Vem, da so cifre pri otrocih različne, bi pa rada vedela vsaj približno kakšno številko moram kupiti mojemu fantku, da jih bo nosil vsaj nekaj mesecev. Star je šest mesecev in ima copatke št. 18-19. Dobila pa sem ene št 22-kdaj se te nosijo? Napišite mi prosim pri katerih mesecih oz letih in katere številke so nosili vaši otroci. tam do cifre 23.
Hvala!
N.

Res zelo različno. Starejša hči je nosila št. 22 pri manj kot dveh letih, mlajša pa bo decembra 3 leta in je 22 ravno prerasla.

Lp B

Moj je star 21 mesecev in nosi copatke in čevlje št. 21.

Mislim, da čevljčkov otrok ne potrebuje dokler ne začne hodit.
Najboljše je, da ima tople in udobne copatke. Začeli smo s številko 20 pri 12mesec. in imeli do 20mesec. Zdaj smo stari 22mesec. in imamo 23.
To je različno od otroka do otroka.
lp,
nadja

Moj je št. 22 nosil letošnje poletje, ko je bil star 16-18 mesecev, jesenske čeveljčke smo mu pa zdaj kupili št. 23 (star je 19 mesecev). Kot vidiš po različnih odgovorih, boš zelo težko vnaprej izračunala, kdaj bo tvoj sine imel določeno številko.

Lp,
Katarina

zelo različno, začeli smo z 18, sedaj pri 3 letih imamo št. 24. lp petrica

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

pri enem leti 17-18
pri dveh letih 21-22
in pri treh letih 24
LP N.

Čisto različno. Mi smo začeli s številko 18 pri 10 mesecih, Sedaj pri 2 letih in 4 mesece imamo številko 26, mislim, da smo imeli 22 pri kakšnih 16 mesecih.

Uffaaa.
vidim, da imasta samo naša dva veliki nogici;) in mi je kar malo nerodno napisati;)
Starejši ima dve leti in pol +mesec dni in ima št.26! Mali korenjak pa ima 15 mesecev in nogico 22.

lp

Ufaaaaa….se mi zdi, da niste edini.
Pri našem pikecu, tri leta in pol št.27!!!!Pa bo treba kmal zamenjati še to cifro za eno večjo…..

Veliko užitkov pri nakupu novih čeveljcev….

Mi bomo drug teden stari 11 mesecev,pa imamo št. 20.Sm pa ta teden kupila čevlje št.21 in mislim da bojo zelo kmalu prišle v poštev.

Moj je star 14 mesecev in nosi št. 21. Kmalu bo 22.

Vidim, da smo rekorderji. Pa ne mislit, da sem pretirano vesela tega, saj bomo kmalu lahko doma odprli trgovino z skoraj nič rabljenimi čevlji, ki so žal premajhni. Zimski čevljii za našega 3 leta in 3 mesece starega fanta bodo imeli št. 29.

New Report

Close