Najdi forum

številka čevljev

Pozdravljeni!
Zasnima me kako velike nogice imajo vaši enoletniki in katero številko čevljev kupite otroku.Naša ima nogico veliko 19 cm,pa sem ji kupila škorne številko 22.V njih dobro hodi, saj ni niti enkrat padla ko sva šle peš v trgovino.Zanima me vaše mnenje na to temo.LEP POZDRAV RENI

Moj ima 14 mesecev in ej med 20 in 21. Odvisno od modela. Samo hitro ubriše, če mu kupim kaj prevelikega. Zanimivo, da tvoja zna hodit, moj se v vsako reč zatakne pri prevelikih čevljih. PA še prehitro jih zna sezut in kakšnega kje zgubimo.

Zdravo!

Sorry, ampak mislim, da so čevlji preveliki! Probaj ti hoditi v 3 številke prevelikih čevljih. Otroci se šele učijo hoditi in rabijo čevelj, ki mu je ravno prav velik. Moj sinko ima nogo pri 14 mesecih 21, zimske čevlje pa smo mu kupili 22. Res otroku noga hitro raste in je treba pač hitreje kupiti večje, vendar misllim, da se splača. Oblačila, če so prevelika zavihaš… čevljev pa ne moreš.

Še kakšno mnenje prosim!

Lep pozdrav

TejaK

Opa, tukaj mi pa nekaj ne gre skupaj. Jaz imam pri 32 letih nogo veliko 24 cm (mi firbec ni dal miru, pa sem izmerila). Najbrž si hotela napisat 9 cm?

Sicer ima pa naš leto in pol star lump številko noge 21 ali 22 – odvisno od modela in proizvajalca.

LP Mateja

Naš 19 mesečni sin ima številko čevljev 24 ali 25, odvisno od modela. Čevljev mu pa ne kupujem prevelikih. Pravijo, da ko otrok obuje čevelj in stopi na tla, naj bo zadaj še za en (normalen) prst prostora, več pa ne.

Čevljev ne kupujemo večjih, kajti naslednje leto je itak vse premajhno – edino Chicco ima zelo majhne, tako da tam dejansko škornje kupimo 2 številki večje, kot ima sicer št. pa mu iso preveliki…
se strinja, da se otrok s prevelikimi škornji kar prida ne uči hoditi, pač pa zgolj obdržati čevlje na nogah…
T.

Točno ob letu smo fantku kupili21, pa še malo prostora je bilo

Malo zares, pa malo za hec.

Veste tudi 9 letnemu sinu kupovati čevlje št 42 ni enostavno.

Nikoli ni za vse prav.Mi smo pri 11 mesecih začeli s št.23.

lp Ana

New Report

Close