sterilizacija psičke
A ne dajejo zdaj že povsod šivov, ki se sami razgradijo?
Pa pravzaprav me zanima, iz česa so ti šivi in če kaj škodijo. Če kdo ve. :)[/quote]
Vejice, vejice, kot bi jih postavljal 3 letnik![/quote]
In katera točno te moti?
Poznavalski stavek nekoga, ki še besedice 3-letnik ne zna napisati. 🙂
Lepo spi in sanjaj o vejicah, Mogoče ti bo pa še uspelo kak pravilen stavek skupaj spraviti. Vsaj v drugem življenju …
Vejice, vejice, kot bi jih postavljal 3 letnik![/quote]
In katera točno te moti?
Poznavalski stavek nekoga, ki še besedice 3-letnik ne zna napisati. 🙂
Lepo spi in sanjaj o vejicah, Mogoče ti bo pa še uspelo kak pravilen stavek skupaj spraviti. Vsaj v drugem življenju …[/quote]
Joj, ti pa si neko tečno ženšče, veš, da te komaj berem! Koga brigajo tvoje vejice, ti pa se kar naprej nekaj vtikuješ v slovnico. Zatakni si jo nekam in uživaj, nisi vsevedna, tudi ti delaš napake :-))))
Jaz sem načeloma za sterilizacijo psičk in o tem niti ne bi razpravljala, bi pa nekaj rekla o izbiri veterinarja za ta poseg …
Če ta skrbi sama operacija prvenstveno glej, da na kliniki pri operaciji sodeluje anestezist. Jo opravijo tudi brez njega, je pa veliko manj tvegano, če je prisoten (mene je prav narkoze najbolj strah, bolj kot samega posega).
Recimo veterinarske postaje v Lj. poseg opravijo za skoraj polovico cene operacije na Veterinarski fakulteti, samo na faksu je zraven anastezist na postaji pa ne.
Osebno semi zdi Trstenjak-Zajc precenjen, imam slabe izkušnje z njimi in poznam kar par ljudi, ki so enakega mnenja. Imam pa zato dobre izkušnje z Veterinarsko fakulteto, “starim” teamom na 300 kosmatih (ki ga nažalost ni več) so pa ti veterinarji sedaj občasno na kliniki PetVet tako da povprašaj kako tam s sterilizacijo, če je kateri od kirurgov tam, pa s kliniko Noe v Radomljah.
Je pa tako, da boš prav za vsako kliniko našla nekoga, ki tam ni bil zadovoljen. Pač smo ljudje, pa tudi veterinarji so ljudje in vsi kdaj naredimo napako, pa tudi všeč si nismo vsi.