Najdi forum

Sterilizacija psičke

Peka3 lahko poveš v katerem kraju je ta klinika, kjer se je vam tragično končalo … zdaj je tudi mene panika … vsaj na isto kliniko ne bi šla … čeprav se lahko tudi drugje zgodi isto, povsod obstaja rizik …

Peka3, zelo mi je žal, da ste takole izgubili vašo psičko 🙁 Si sploh predstavljati ne morem, da bi se kaj takega zgodilo moji višavki Luni. Mi smo jo dali sterilizirati v Mačjo hišo in moram povedati, da so bili zelo prijazni, po posegu pa ni bilo nobenih posledic. Me je bilo pa tisti dve uri kar strah, saj veš… kaj pa če… in sem se ful oddahnila, ko so me poklicali, da je odlično prestala operacijo in naj jo pridemo iskat. Moji kolegici je prav tako med sterilizacijo umrla psička, mešanka med maltežanko in višavcem. Zgodilo se pred dvemi leti na zelo znani kliniki v LJ, vendar je takih primerov res zelo zelo malo. Če vržeš vse na tehtnico… ne vem no… Sem imela tudi jaz pomisleke, potem smo se pa vseeno odločili za sterilizacijo. Bolj zaradi zdravja psičke, kot zaradi nezaželjenih legel. Psičko imamo ves čas pod nadzorom, tako da je brejost sigurno ne bi doletela… so mi pa rejci povedali, da je bil v enem od prejšnjih legel primer raka na seskih, tako da smo se vseeno odločili za sterilizacijo.

Peka3, želim ti, da se čimprej potolažite in najdete drugo “Dono”ki bo zapolnila prazno mesto.

peka 3, žal mi je za vašo psičko.

Ne morem pa verjeti, da ne vedo zakaj je psička umrla.
Vem, da nje to ne bo vrnilo, samo včasih imam občutek, da zaradi tega, ker jim uporabniki storitev nič ne moremo (za storitve pa ogrooomno plačamo), ravnajo neodgovorno ali celo malomarno. Takšna je tudi moja izkušnja, ko se je rutinska operacija pri psu popolnoma sfižila, pes je sicer preživel, odgovarjal pa ni nihče.

In še kako verjamem, da bo strah vedno prisoten, ko bo potreben obisk pri vetu.
Skrajno trapasto mi je pa to serviranje tumorjev ne-kastriranih in ne-steriliziranih živali. Tumorje imajo tudi sterilizirani in kastrirani psi, pa na kakšnih drugih mestih.

New Report

Close