Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? sterilizacija

sterilizacija

ali kdo ve kakšni so pogoji za sterilizacijo pri ženski. nekje sem zasledila da je dovolj če imaš 3 otroke. spet drugi pa pravijo da je neka starostna omejitev. tako da sem malce v dilemi glede tega.

Trije otroci, 35 let, pa 6 mesecev čakanja, po pogovoru na komisiji, če si slučajno ne premisliš.
Meni je ginekologinja zastavila svoje ime, ker sem imela CR pred iztekom 6 mesecev, pa nimam sedaj nobenega potrdila, da imam sterilizacijo. Tako da…. da se, ampak če človeka ne poznaš dobro, komisija, pol leta potem pa…..

3 otroci?? A ni bilo samo dva? Ali kdo ve, a je kakšna možnost da se steriliziraš prej npr. zaradi dveh zelo rizičnih nosečnosti.

ajoj tole je pa cela kolobocija. torej moram še počakati da dopolnem prava leta in potem prosit da mi jo naredijo 🙁

Ma ja no. Mislim, da tiste, ki imajo/imamo že otroke, da gremo zavestno v to odločitev.

točno tako. mislim da bi lahko malček upoštevali tudi to da se zavestno odločamo ob zadostnem številu otrok. nič ne rečem da dajo na komisijo žensko ki nima otrok in želi sterilizacijo.

New Report

Close