Najdi forum

steralizacija

Pozdravljeni!
Ali mi lahko kdo pove,če je psičko steralizal v Kliniki Mestni log in če je zadovoljen?Storitev je mnogo cenejša(cca 1/3 cene nižja kot privat)
Jaz jo peljem takoj po 1,maju.
L.p

ZIVJO!

Jaz sem svojo psičko ravno dala sterilizirat. Naj ti povem, da ni važno kje jo daš in za kakšno ceno, važno je da veš, koliko tvoj pes potem trpi in kakšne ima lahko posledice! O tem sem se veliko pozanimala. Ne vem kje je klinika Log…jaz sem jo peljala na pasjo kliniko v Ljubljano (tam, kjer je tudi fakulteta za živinozdravnike)?!. Cena je bila 27.000 sit, kar pa ti lahko povem, da se je splačalo. Poznam dve lastnici psičk, ki sta jih pred kratki sterilizirali, a ne tam-v pri drugih živinozdravnikih-psički sta zelo trpeli. To pa zato, ker ostali dobesedno izrežejo psu vse ven-maternico, jajčnike…in taka operacija je kar huda za kužka. Bolje je, če samo prerežejo jajcevode, kot so naredili moji psički in en majhen notranji šiv!!!! Danes je tretji dan po operaciji in se ji ranica lepo celi.Moji psički je ime AŠA, zlata prinašalka stara 7 mesecev.
Če te še kaj zanima, me lahko pokličeš ali pa odpišeš…
POLONA

Tudi sama slišim same pohvale glede klinike na fakulteti. Hvalijo pa tudi kliniko na Gorkičevi kjer dela dr. Zaninovič.
Drugače pa lahko sama odločaš o tem ali bodo tvoji psički opravili popolno sterilizacijo (odstranitev jajčnikov in maternice) ali pa samo prerezali jajcevode. Preden jo odpelješ na katerokoli kliniko se malce po telefonu pozanimaj. lp

Oglej si stran http://www.myveterinar.com/ kjer lahko veterinarju postaviš vparašanja.

Zanimivi sta tudi http://www.mojpes.com in pa http://www.mojpes.net

Super klinika je tudi na Podmilščakovi v Ljubljani.
Glede same operacije – ali je to popolna odstranitev maternice ali le prevezovanje jajčnikov pa se moraš pozanimati sama, pred operacijo.

Lp, Yo

Če dela dr. Zaninovič je o.k., če pa naletiš na kakšnega praktikanta je pa groza, sploh v času dežurstev med vikendi. Skoz sem vozila mojo psičko v to kliniko, lansko leto pa jo je povozil avto med vikendom in je bila groza…imele je zlomljeno tačko in povil jo je čisto pod trebuh, da je revica izgledala kot bi bila brez, poveza je zadaj zlezla dol, tako da je bila spodaj polulana in pokakana, pa sem v nedeljo nazaj klicala, če bi jo lahko previli, reva je cvilila, bila je mokra, preveza se je že tok razrahljala, da je lahko že malo tačko premikala- kar so spremljale hude bolečine- sem mislila, da se mi bo kar zmešalo od tega pasjega trpljenja. Pa sem spet klicala, razložila kako je, pa je bil odgovor: ni v kritičnem stanju, potrpite. Jaz bom že potrpela, kaj pa pes!!! Pa mi je prijateljica dala številko veterinarja v Škofji loki, v ordinaciji je počakal v nedeljo do 22ure, da sva prišla, bil je kljub temu zelo prijazen, psičko je uspaval, snel prevezo in potrdil, da smo se prav odločili, saj je bila spodaj reva polulana in pokakana, je že zaudarjalo. Lepo jo je sčistil, na novo prevezal- tako, da se je lahko malo tudi na tačko oprla, skratka čisto drugače kot prej. Vsi smo bili pomirjeni, še psička je nehala cviliti… od takrat vozim psičko v Škofjo loko in tudi sterilizirali so jo tam- smo zelo zadovoljni!!! pa še to: če se boš odločila za dr. Zaninoviča, se pripravi, da boš vedno čakala vsaj dve uri, če ne več, da prideš na vrsto. Vsaj jaz sem imela vedno tako srečo. Zame je veterinarska klinika v Škofji loki zakon, zaposleni so zelo prijazni, pa tudi če se malo dlje peljem mi ni problem, ker vem, da se lahko v vsaki situaciji ali problemu brez težav zanesem nanje.

Še moje skromno mnenje.Pred 3 leti smo dali našo mucko
sterilizirati na kliniko dr.Zaninoviča. Priporočila nam ga
je ga. vzrediteljica, saj se za vse v zvezi z legli obrača
nanj in je zelo zadovoljna. Muco sem pripeljala v košari,
jo za dve uri izročila njim in jo prišla iskat. Bila je lepo
povita z mrežico, da si ne bi mogla odstraniti gaze na rani
in še je spnačkala. Za domov sva dobili še posebne konzerve
lahke hrane zanjo, da ne bo imela težav s prebavo.

Ne vem kdo jo je operiral, ali je bil sam g. Zaninovič ali
kakšen praktikant. Vem le to, da so bili vsi zelo zelo
vljudni in prijazni, najbolj pa sem si zapomnila njihov
prijazen in nežen odnos do živali, katere so imeli trenutno
v oskrbi. Majhna ranica od operacije je izredno hitro in lepo zarasla, danes jo je pa težko najti. Moram povedati še to, da
so muco videli mnogi naši znanci, ki so že imali opravka s
sterilizacijo svojih ali tujih muck, pa so bili vsi mnenja, da tako “lepe” in majhne brazgotine še niso videli.

Z moje strani samo pohvale. Res se pa ograjujem, da se je morda
situacija v treh letih poslabšala. Upam, da temu ni tako in da
ste bili ga. Tina deležni samo “trenutka slabosti”. Ljudje pač
delamo napake, imamo slab dan,… Ja, ja, saj vem da to ni
izgovor.

New Report

Close