Najdi forum

steperji

Odločam se za nakup steperja, pa me zanima, ali je to kaj učinkovita napravica? Ali je un iz tv prodaje, ki gre malo levo desno res boljši? Ga kdo ima in mi lahko kaj svetuje? Mogoče kdo proda rabljenega? Sem iz Ljubljane.

Jst mam enega, ki sem ga kupila v Giga Sportu. Ravno tako ima gibanje gor-dol in levo-desno. Problem pa je v tem, da mi je prejšnji teden začel škripati ?! Imam pa ga od januarja. Očitno bo treba napravo vrniti v trgovino. Pa ravno zato ga nisem kupila v top.shop-u, da ne bom imela takšnih problemov.

Drugače pa je gibanje na steperju zame super. Delam cca. pol ure do 45 minut. Izgubim pa med 200 in 270 kalorij. (glede na števec).

Jst mam enega, ki sem ga kupila v Giga Sportu. Ravno tako ima gibanje gor-dol in levo-desno. Problem pa je v tem, da mi je prejšnji teden začel škripati ?! Imam pa ga od januarja. Očitno bo treba napravo vrniti v trgovino. Pa ravno zato ga nisem kupila v top.shop-u, da ne bom imela takšnih problemov.

Drugače pa je gibanje na steperju zame super. Delam cca. pol ure do 45 minut. Izgubim pa med 200 in 270 kalorij. (glede na števec).

jst mam tistega iz top shopa… je super, ne skriplje, pa ga imam od samega zacetka. Na njem sem 1x na teden kako urco, ker ostale dneve hodim na aerobiko. Mi je pa ta levo desno bolj vsec kot navaden, navaden mi je dolgocasen (sam gor in dol)

¸Kje ga še lahko kupim? V giga sportu jih nimajo več. Jih še kje prodajajo da je v trgovini?

moj je bil iz top shopa pa je zdržal 6 let pa do zadnjega ni škripal, čist navaden sicer, pa je bil 4krat na teden v uporabi 🙂

bom spet na top shop poklicala

Ampak tud tam ga ni več 🙁

Jaz sem ga ravno prejšnji teden dobila iz Top Shopa. Čudno, da ga zdaj pa nimajo več …

Koliko pa stane?

Jaz sem ga naročila preko interneta in je zato v akciji 21.900 sit (drugače mislim, da je cena okoli 30.000), plus cca 2.500 za poštnino in je skupaj prišlo cca 24.500 sit. Lahko pa ga vzameš tudi na več čekov, če želiš.
Plača se po povzetju.

Hudo! V gigi je bil znižan na 13 jurjev…. pa ga nimajo več….

New Report

Close