Najdi forum

Stenska klima znamke Gree

Lep pozdrav vsem na forumu.Odločam se za nakup in montažo klimatske napreve v hišo veliko 60 m2.Zanimam se za znamko Gree in bi prosil lastnike ali mogoče kakega monterja za njihove izkušnje. Hvala in lep dan!

Sicer omenjene znamke Merkur ne trži imamo pa odlične konkurenčne klime za omenjeno površino, Predlagamo, da obiščete stran http://www.merkur.si/vsebine/storitve/hlajenje/ (zavihek-vse o klimatskih napravah), kjer boste dobili res uporabne podatke.
Strošek montaže enojnega Split sistema (zunanja+notranja enota) je 190 Eur+DDV, v primeru nakupa z montažo pa je upoštevana znižana davčna stopnja (9,5%).
Upamo, da smo vam kaj pomagali:)

Merkur trgovina d.d. [url=http://www.merkur.si/delavnica/stroji-in-naprave]Od 20.10. do 14.11.2016 izkoristite 15 % popust na električno ročno orodje DeWalt[/url]

Pozdravljeni,tudi v vašem centru v Vižmarjih sem si ogledal ponudbo klim,vendar ne prodajate klim,ki so v top razredu.Ker klimo potrebujem tudi za ogrevanje,moram nabaviti zmogljivo klimo,ki bo delovala 24/7 in ima visok energetski izkoristek.Hvala vam za vaš trud,sem pa drugače vaša redna stranka.Lep pozdrav in srečno!

Lep pozdrav,danes sem dobil dve ponudbi in sicer za klimi Gree u crovn in Mitsubishi msz fh in je slednja slabih sto evrov cenejša od Gree-ja.Mislim,da je Mitsubishi bolj vreden zaupanja,zato me bo hladila in grela njihova klima.

gree je največji kitajski proizvajalec klim. Nekatere klime so delale po ARGOtovih recepturah (ponavadi piše gree by argo). Imajo ogromno patentov in kolikor mi je znano delajo precej tudi za druge proizvajalce.

Skratka ne ravno hit mode, a dokaj solidna, preverjena tehnologija za vložen denar.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

KLIMA IZ ŠPARA – KUPONI 10.8 DO 23.8 (klima je na strani 9,10)

http://www.sparslovenija.si/sp…7-16/index.html

je v bistvu stara Aermecova zadevšna. Aermec je svoje modele posodobil in očitno je stara tehnologija dobila novega lastnika. BTW tale model je bil mislim da še lani na voljo v taki obliki kot je tule na sliki in s takimi karakteristikami (greejeva ma 200w več toplotne moči, sicer pa je to identična klima)

https://termostore.it/condizio…350w-se350.html

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

New Report

Close