Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo stenoza spinalnega kanala

stenoza spinalnega kanala

Marca 2011 sem bila operirana zaradi stenoze spinalnega kanala.Že takoj po operaciji sem začutila močne mravljince po nogah, na eno nogo ne stopim na prste. Sedaj je EMG pokazal, da je stanje živčevja isto kot pred operacijo.Kaže na težko okvaro živca S1. Pijem Lyrico 300 mg. Pred dnevi sem bila pri nevrologu,ki je poskusil vse reflekse, na petah so ugasli.Svetuje mi, da povečam Lyrico na 600 mg dnevno. Jaz pa se že danes pri 300 mg počutim nezbrano. Imamam pekoče bolečine v križu, (veliko bolj kot po 6 mes.operacije)ki se širijo v noge. Ne morem hoditi, kljub temu, da mi je fiziater svetoval vsaj 5 km dnevno, jaz v “dobrih” dneh prehodim s pohodnimi palicami 1 do 2 km. Bojim se, da bodo moje noge odpovedale. Sedej se mi dogaja, da me tišči v zg.delu vratu in imam večkrat mravljinčne roke, ali je to povezano?
Prosim vas,če imate kakršnekoli spodbudne novice ali morda veste za uspešna zdravljenja, da mi čimprej sporočite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close