Najdi forum

Štempihar transport d.o.o.

Kdo pozna omenjeno podjetje? Imajo razpis za delovno mesto organizatorja prevozov, pa preverjam reference – na netu izgledajo super, rabila bi pa kakšno informacijo “od znotraj”. Iščem za moža, ki ima vse potrebne kvalifikacije, žal pa same slabe izkušnje z delodajalci (neplačevanje plač, prispevkov,…) – bi rada malo preverila, da se ne bo spet nasankal 🙁

Hvala!

Žal ti neposredno oz. iz lastnih izkušenj ne morem povedat, imam pa prijatelja,ki dela tam že kar nekaj let in pravi da je zelo zadovoljen….za plače nimam pojma, vem pa da kakšnih zamud ali celo neplačevanja ni!

lp

Aha, dela pa prav to…..organizator prevozov.

Hvala! Vsaka informacija je dobrodošla? A dela v pisarni ali kot voznik? (če lahko napišeš, ni pa nujno)

Si me prehitela 🙂 Hvala!

Kakor sva govorila (sva bila sodelovca in oba zapustila največje napol propadlo transportno podjetje v slo), pravi da je med najbolj “zdravimi” transportnimi pod. pri nas, zaposlenih je cca 21 z vozniki vred. Od tega je voznikov mislim da 16…..že to meni vse pove, da je glavnina tistih ki “delajo” ……če me razumeš, vse skupaj nič vodstva in operative……ne pa v velikih družbah kot sem bila jaz sami direktorji, vodje, pomočniki, ……šoferje so pa rezali, ja kako in kdo pa bo polnil vse te požrešne žepe brez dna :-((

Ja, sej to že veva – sva videla, da imajo precej prometa, nov logistični center, itd.. Ampak ne boš verjela, moj mož že zdaj dela v podjetju, kjer je razmerje med operativo in šoferji podobno, tudi posel jim laufa, samo plačujejo jim ne. Bi rekla, da je ful odvisno od tega, kakšen človek podjetje vodi. Ali ima kaj osnovnega občutka za ljudi, ali mu gre samo za dobiček, ki ga pospravi v svoj žep.

Sem zelo vesela, da si se oglasila – a obstaja kakšna možnost, da pri tem svojem kolegu preveriš, kako je s tem razpisom? Ali v resnici koga iščejo? Razpis je namreč samo do konca leta 2011…
Lahko mi pišeš tudi na zasebno sporočilo, če želiš.

Hvala!

Evo zdaj sem izvedela,da so res iskali in da je mesto že oddano,je bilo pa veliko kandidatov…..žal 🙁

Vseeno hvala za informacijo, bomo iskali naprej.

New Report

Close