Najdi forum

Steklena miza za jedilnico

Kje bi našel stekleno mizo za v jedilnico, ki bi bila peskana dimenzije največ 80 x 120 lahko restegljivo, z zaobljenimi robovi ali ne.

Prijateljski nasvet: zaposli čistilko.

Živi in pusti živeti

Zakaj pa to?
Doma imamo leseno pa je itak steklo preko!

Kakšno pa bi bilo ogrodje?

Ogrodje bi bilo kovinsko, v srebrni barvi

Po mojem bi se lahko obrnil na kakšnega izdelovalca izdelkov iz inoxa, da ti naredi ogrodje po meri, za steklo pa na steklarja.

Ker se na stekleni mizi vidi vsak prahec, bog ne daj da se je dotakneš. Sploh pa če je steklo namesto mizne plošče, da se vidi skozi. Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj.

Živi in pusti živeti

kolegica ima stekleno mizo, oz. steklo čez les. Res se vidi vsak prah, odtis od mokrega kozarca, še posebej zato, ker je les spodaj temen. In če želi imeti čisto mizo, jo mora čistiti s stelexom. Meni osebno ni prijeten občutek polagati hrane na površino, ki je očiščena s čistilom na osnovi amoniaka. Toliko v premislek, je pa res, da steklo da svoj čar.

Nikoli več steklene mize. Kakor mi je bilo to všeč, sem sedaj proti. Vse se pozna. Pobrišeš prah in čez uro je že gor nov.

Razmisli o pleksi steklu. Je lažje in se ne razbije.

pleksi se odrgne. kar pa se stekla tice – jaz imam stekleno – jedkano – in sem zadovoljna. kadar jemo, pa imamo tako ali tako pogrinjke gor.

Tudi mi imamo stekleno, na spodnji strani peskano v obliki kvadratov. Čezenj imamo pa dva doooolga pogrinjka, tako, da se steklo še vedno vidi. Ima kovinske noge, ki so veliko bolj občutljive na prstne odtise, tako, da že v trgovini probaj, če se poznajo!!! Smo jo kar v Kiki kupil.

Če kdo mogoče ve kje bi se kupilo kovinsko ogrodje ali noge za stekleno mizo, da bi potem steklo naročila pri steklarju bi bila za ta podatek zelo hvaležna – [email protected]

New Report

Close