hrana je zelo pomembna, ampak stvar je definitivno tudi v treningu… potrebno je preoblikovati telo – torej izgubiti maščobo in dobiti več mišičnega tkiva, kar pa brez treninga ne bo šlo… jaz bi ti predlagala kombinacijo vaj za mišice, ki so največji porabnik kalorij, po tem pa še malo teka ali kolesarjanja ali plavanja, skratka tako anaerobne kot tudi aerobne vaje. shujšati samo v določene dele telesa je nemogoče, zato samo hujšanje ne bo pomagalo, treba je preoblikovati telo, kar pa je mogoče le s kombinacijo pravilne prehrane in treninga.
fitnes je rešitev, seveda. tam dobiš tudi program za začetnike in prvi mesec je pametno delati po programu. čeprav zdaj ko je lepo vreme, se mi zdi škoda denar za fitnes zapravljat, za to bo pozimi dovolj časa… raje pojdi v naravo, počepe in trebušnjake pa lahko delaš doma, če imaš pa kakšno utež, je pa še bolje. poglej si stran mojtrener.com, tam najdeš veliko koristnih informacij.
LP
ja jst mam tud ta problem, v trebuh sm res z trebusnjaki zgubila kr dost mascobe, ampak noge pa na fitnesu nevem, bolj ratajo trde in lepso obliko, ampak se mi zdi da kasneje so postale mal prevec misicaste, na stegna mislim rada bi mela lepo postavo ne pa kot da sem rambo hehe
mislim da fitnes je samo zasilna resitev, bom probala pilates letos pa bom vidla kako bo, rada bi bla vitka kot sem bila, ker trenutno sem dobila samo misice