Najdi forum

Lepo pozdravljeni !

Že 2 leti jemljem kontracepcijske tablete Stediril M. Po njih sem se začela nekoliko rediti. Ne vem, kaj naj storim.

Druge blažje vrste kontracepcijskih tablet pa mi ne odgovarjajo zaradi zdravstvenih razlogov.

Naprošam vse ženske, ki jemljejo iste kontracepcijske tablete, da mi napišemo svoje izkušnje.

Hvala lepa !

Tudi jaz sem jih nekoč jemala,pa mi tudi niso ustrezala,
kg so šli gor in pa še vrtoglavica me je dajala.

Ti priporočam,da zamenjaš zaščito.
LP Bojana

Jaz sem se malo zredila po tabletkah. Ampak zame se sprejemljivo. Prav, imam pac kaksen kilogramcek vec. Nekaj se jih je celo znaslo na kakem pravem mestu, drugi pa na nepravih. Se vedno pa nisem debela. Vprasaj se, ali bi te na tvojem telesu tudi brez tega kaj motilo. Ce bi te, je cas, da spremenis odnos do sebe. Poisci tisto, kar ti ugaja, poudari svoje adute! Ne sekiraj se. Sicer pa telovadba ne skodi…

stediril m sem jemala kar 6-7 let in nisem imela prav nobenih problemov. nasprotno-z njihovo pomočjo se je moj menstrualni ciklus uredil. nehala sem jih jemati, ker tabletke nekega lepega dne nisem mogla več pogoltniti. očitno je bilo to sporočilo telesa, da ima dovolj. in sem nehala.

zame so bile torej koristne. ali je to povečevanje telesne teže resnješe ali gre samo za kajkšen kd?. pogovoriti bi se morala s svojim ginekologom. ali si že razmišljala o drugi vrsti kontracepscije?

pozdrav.

halo

tudi jaz sem jemala 5 let tablete, enkrat minulet, pa tri stediril, pa diane – te zadnje sploh nisem prenesla.

Zredila se nisem bog vedi kaj, sem po naravi bolj močna, ampak odkar jih ne jem, sem se!!!!!! In to za 10 kg! Vsi me sprašujejo, če jem tabletke, ker niso vedeli, da sem jih prej, pa vsem rečem, da ne!

Včasih sem ob 9 zvečer vzela tabletko pa konec, sedaj pa sem ob 9 zvečer lačna ko lev!!!

Zato si grem namazat en, oziroma 3 kruhe, pa se redim!!! GROZA!

Jaz jih sedaj jemlje že 3 leta in se po njih nisem čisto nič zredila, lahko bi rekla da se počutim kot da jih ne jemljem.

Jaz jim jemljem že tri leta in sem v prvih štirih mesecih shujšala za 5 kg.Drugače se pa počutim čisto vredu in nimam nobenih težav.

Jaz jih pijem po 3 na dan 3 dni in potem moram zmanjšat dozo po zdravnikovem navodilu a se mi tako zelo vrtinv glavi in omotica me daje da jih bom danes yicer 3 dan prenehala jemat. Mi jih je napisala zarad 3 tedenskih krvavitev.

New Report

Close