Najdi forum

Štedilnik na drva

Za svoje starše iščem izdelovalca samostoječih štedilnikov na drva, ker standardni niso uporabni zaradi specifičnih mer, ki jih dopušča prostor; a mogoče kdo ve za kakšnega proizvajalca, ki se ubada s tem?
Hvala!

Gorenjska? g. Klukovič, Mojstrana

A je mogoče kakšen privatnik na Štajerskem ali Dolenjskem?

Na Dolenjskem je Furlan – Škofljica:-))

Fekonja- Sp. Voličina: 02-7292683.

Niso dragi, za kvaliteto pa še ne vem, ker se še odločamo. So mi jih pa priporočali eni, ki imajo tak štedilnik!

http://www.ekocentral.si

To so kvalitetni, saj prodajajo večina v Avstrijo in Nemčijo ter po celi Sloveniji.

Tudi mi smo dolga leta imeli Fekonjevega in smo bili zelo zadovoljni. Gorel je kot sam “hudič”.

lp

A ste imeli štedilnik od EKOCENTRAL (Fekonja Edvard) ali od FE-MA CENTRAL (Fekonja Marjan)?

Odličen štedilnik je od Fekonje FE-MA CENTRAL. Jaz ga imam že 12 let in je še vedno kot nov oz dela odlično. Priporočam za etažno ogrevanje centrala.

Pozdravljeni!

Da ne bom odpirala nove teme, bi vas, kar tu povprašala za nasvet. Imam okrog 40 let star zidan štedilnik na drva. Ploščice, s katerimi je bil obložen, so mi popokale in bi bil nujno potreben prenove. Ali bi mi to znal narediti sam keramičar? Ne vem, kako bo z rostfrei deli? Ga bomo sploh lahko ponovno montirali? Delite svoje izkušnje z mano oz. mi svetujte. Hvala že vnaprej.

New Report

Close