Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom ŠTEDILNIK – 2x indukcijska plošča in 2x plin, ima katera?

ŠTEDILNIK – 2x indukcijska plošča in 2x plin, ima katera?

Kupujem tak štedilnik, plus pečica-ventilatorska…ima katera, zanima me le kje ste ga kupili, katere firme je in vesela bom tudi cene, vsaj okvirne. Hvala.

Soltes. Bili zadovoljni, dokler se ni po dobrih treh letih pokvarila (elektronika). Stala je dobrih 1.000 evrov. Popravilo pa dobrih sto 🙁

Ne kupuj kombinacije 2x indukcija,2x steklokeramika, saj boš slej ali prej uporabljala zgolj dve plošči (indukcijo). Sama sem sicer še na stari steklokeramiki, vendar pa so to, kar sem napisala zgoraj, dejale vse,ki so se odločile zato kombinacijo.

Indukcija je bistveno, bistveno hitrejša od steklokeramike. Res je, da moraš zamenjati posodo, vendar pa se ta strošek prej ali slej splača,

LP Hančica

Imamo od Baumatica (Batagel&Co), bila je okol 500€. Zelo zadovoljni, ampak bi danes tudi mi vzeli 4x indukcijo.

jaz imam 2 ind. + 2 navadni steklokeramiki in zelo pogrešam plin (imamo plin v hiši). na vikendu imamo plinski štedilnik in je zakon!!!

resno premišljujem, da bi vzela 2 plin 2 indukcija, še raje 3 pline 2 ind.

Imamo, kupljeno v ITA sedem leti in pol nazaj, znamka SAMET.
Stala je takrat 200.000 sit, poleg je bil komplet kvalitetne posode.

Kupila v Gorici.

Imam, Gorenje, kupljeno lani, okrog 700 EUR, zadovoljna.

Indukcija: praktična ja, ampak najmanj primerna za kuhanje – to pa pozabijo povedat vse uporabnice, sploh pa proizvajalci.

punce mal me begate..jaz kupujem kombinacijo dva plin in dva indukcijo, plus pečica, ventilator… in ne kupujem le indukcijo…kajti teh ponudb je veliko…ponudb kot jo želim jaz pa malo, zato me zanima ali ima katera in kje je to kupila..zaenkrat od vseh tehle odgovorov sem dobila dober le za batagel…in jutri jih kličem, če imajo tako varianto…gorenje nikjer ne vidim tako kombinacijo kot jo želim jaz, se motim..tista ki pravi da ima gorenje, pa imaš res kombinacijo plin in indukcija???

hvala vsem zanekrat, pišite še če imate le to varianto.ostalo ne potrebujem, steklokeramika me pa sploh ne zanima!

Jaz tudi iščem takšno kombinacijo in do sedaj sem videla le možnost, da izbereš Domino steklokeramično plinsko kuhališče (širine 30 cm) in posebej 30 cm široko indukcijsko kuhališče z 2 ploščama. Če ima kdo drugčano informacijjo, bi bila res dobrodošča.

se nadaljuje:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,5325510

New Report

Close