Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Žalovanje in slovo Ste ženska in ste izgubili partnerja? Prosimo, pomagajte tudi drugim.

Ste ženska in ste izgubili partnerja? Prosimo, pomagajte tudi drugim.

Na uredništvu pomagamo pri izvedbi raziskave, ki bo s svojimi ugotovitvami v prihodnosti pomagala ženskam, ki so izgubile svoje partnerje/zakonce.

Magistrica zakonskih in družinskih študijev, študentka zadnjega letnika doktorskega programa za znanstveno področje Zakonska in družinska terapija (Univerza v Ljubljani), za namen doktorske disertacije dela raziskavo o ranljivosti po smrti ljubljene osebe in z njo povezanih dejavnikih.

Za uspešno opravljeno delo potrebuje našo pomoč.

Na spletni strani https://1ka.teof.uni-lj.si/a/1454 je objavljena anketa z vprašanji, ki se nanašajo na doživljanje ob izkušnji smrti ljubljene osebe, zlasti na doživljanje odnosa z ljubljeno osebo pred smrtjo ter doživljanje odnosa z ljubljeno osebo in sebe po tej izkušnji.

Vabimo vas, da ga izpolnite. Izpolnjevanje vprašalnika je prostovoljno in anonimno. Izpolnjevanje vprašalnika bo trajalo približno 20 minut.

Za sodelovanje se Vam že vnaprej zahvaljujemo.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close