Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ste že rezervirali vrtec

Ste že rezervirali vrtec

Oni dan sem bila na pregledu in sem v neki reviji prebrala naslov: Noseči – ste že rezervirali vrtec?
Sedaj pa me zanima, ali je resnično potrebno rezervirati mesto za otroka v vrtcu še med nosečnostjo in so vrtci res tako zasedeni, da se lahko kasneje zgodi, da otrok ne more v vrtec pred tretjim ali četrtim letom. Sem pa iz Ljubljane. Vesela bom vaših izkušenj, Bina

V vrtcu Ljubljana Center imajo prostor. Pri nas smo se dvakrat na hitro odločili za vpis; drugo hčer smo vpisali 14 dni pred vstopom, sina pa 2 meseca.
Pozdrav!
Nina

Z vrtci v Ljubljani je načeloma tako, da so eni prazni, drugi pa prepolni. Najbolje, da pokličeš v tisti vrtec kamor bi želela vpisati otroka, pa ti bodo povedali kako in kaj.

Me veseli, da bo šlo. Klicala bom pa šele naslednje leto, sedaj se mi zdi res malo zgodaj. Hvala za odgovore, Bina

lep pozdrav

še jaz se oglasim,čeprav sem iz obale in ne vem,če ti bom kaj pomagala.mi smo našega malčka vpisali v vrtec že ko je imel dva meseca in že takrat so bili skoraj vsi vrtci prepolni in čeprav je na čakalni listi ne vem,če bo prišel notri.tako,da jaz priporočam,da se pojdi prej malo pozanimat.mogoče pri vas je drugače,ne vem.

srečno.

New Report

Close