STE ZA TO?
Mislim, da ne bi bilo slabo, če bi se vsak od nas nakratko predstavil, npr. služba, šola, zakonski stan, otroci….Eno parkrat sem že zasledila, da marskikoga na tem forumu zanimajo takšne bl osebne stvari. Če ste za odpište.
Hmmm…kaj pa vem…glede na to, da tale forumček bere precej več ljudi, kot pa piše vanj…ne vem…mogoče se bojim, da me ne bo kakšen psiho, ki bi pogruntal, kdo sem, potem nadlegoval…
Tale brezimnost nekako sede, pa ne da bi se hotla skrivat, ampak imam občutek, da smo veliko bolj odkriti, če ne vemo preveč! Čeprav mene osebno tudi zanima kaj več o Alluru, pa Pikici, **** in še komu, ki se ga sedaj ne spomnim. Allure je zgleda itak moj “soul mate” :)))
jah u bistvu je men čist vseen..če se bo več ljudi strinjal pol lohk ni blema!čao
Maca, spet maš prav!
Brezimenost, je res za nas Slovence in Vas prelestne Slovenke, pravi raj, pravi ventilček za sprostitev! Tako, da mislim da bi itak dva trije povedali zase, ostali bi se pa v zaledju krohotali, ob lažnih podatkih!
Vsak lahko napiše:
Janez Podobnik, poslovni tajnik, zaposlen na Ministrstvo za finance, samski, brez otrok, vse podrobnejše informacije na tel. 041 369 *** ali na email [email protected]; (vsaka podobnost z resničniomi podatki je zgolj naključna!)
Ha ha, VSEM BOM VERJEL!
Najbolje bi bilo, če si pač izmenjava maile maca, če bi me rada spoznala, tudi mene matra firbic kakšna bejba si, ker karakter smo že spoznali, da je fantastičen
Pa ziher maš kak anonimni mail, tko da ni blema!
Karakter si iz teh postov uspel razbrat? Dober si! 🙂
Jaz raje ostanem anonimen. Kar se tice izmenjave mnejn na tem Foromu je v bistvu vseeno kdo kaj je in kaj počne. Pomembne so izkušnje. Ker, če se začnemo takole o osebnih podatkih tu gor pogovarjat ne pridemo nikamor. Res je veliko ljudi ki tole samo berejo. Lahko se pa zmenimo, si izmenjamo anonimne e-maile in se preko njih zmenimo za en spoznavni zur. Taksen je pa moj predlog. Samo vprasanje je kaksna bo se potem zagnanost pri izmenjavi iskusenj na tem foromu.
Lep pozdrav vsem!
Je kar boljse ostati anonimen, ker se lahko boljse odpres in poves vse kaj ti lezi na dusi. Prav v tem je finta teh forumov. Zato: zivela anonimnost.
Ja itak, da je v tem ravno čar, da lažje poveš, se odpreš, če si anonimen. Zato se čist strinjam z Taco Maco in Tino. Tisti, ki pa hočejo, naj se le predstavijo.
BTW, nice taste za parfume Maca :)). Tudi meni bi bilo fajn te mal bolje spoznat.
Ajd, lep dan vsem
Ja moj mail lahko najdete v mojem prvem oglašanju na tem forumu…če se komu da iti detektive..
Sicer pa lahko povem, da mi je nekdo že pisal, ki je odkril moj mail in sva postala že prava pen frenda!
Ampak, groza! Zdej sem pa že malo obremenjena…kaj, če vam v živo (če se kdaj res srečamo) ne bom všeč??? Ah boooom, zihr :))
Pa LP
vaša Mačka
Zivjo!
Kot je rekla Maca, je kar nekaj ljudi ki vec berejo, kot pa pisejo. Tudi jaz sem eden izmed, zato kar razumem tiste, ki ste bolj aktivni, pa zelite anonimnost. Zivela anonimnost je geslo, ki Slovencem zaenkrat se kar prav pride in bo verjetno se neki casa tako. Drugje po svetu je marsikdaj drugace, doma pa… Bolj pomembne so izkusnje, ki si jih izmenjujemo preko tega. Upam, da bom dobil se veliko koristnih nasvetov!
Velik soncka vsem!!!
Matej
zakaj pa nebi vsak napisal svojega e-mail naslova in kdor bi rad koga spoznal, bi se lahko tako pomenla!
No, jaz sem tudi tista ki v glavnem bere. Pa ne zato, ker ne bi želela odgovarjat, ampak že vse drugi povejo, ha-ha-ha.
Glede osebnih opisov pa tole: Ko sem malo več na chatu visela, se mi je velikokrat dogajalo, da mi sogovorniki niso verjeli. Zato domnevam, da na netu ni veliko resnice pri teh opisih, da pač večina laže oz. prikroji resnico. Če pa kdo želi vedeti kakšna sem in se z njim ali njo tudi ujamem v pogovoru zakaj ne!
Lep pozdrav, Tia
Kok bi blo lušno, da bi še eno chat varianto odprli na tem sajtu. Potem bi se pa res lahko pogovarjali – kokr se šika.
Zdravo vsi skupaj.
Jaz sicer samo več ali manj berem. Mislim da sem se (celo) enkrat oglasil.
Star sem 40 let, poročen, otroci, bla bla bla (ne nimam psa in ne hiše).
Odgovarjam pa ne, ker več ali manj že vse drugi odgovorijo, je pa zelo
lepo branje (ni vulgarnosti), no ja mogoče se bom pa kdaj oglasil in povedal svojo
zgodbo (seveda o sexu)…(me prav zanima odgovor npr. mačkice.. in ostalih)..
Za chat (v živo – kaj pa vem ne preveč) nisem zato, ker tole pošto lahko berem
tudi kak dan kasneje (ko ni žene doma- ker pravi da je vse to kar se tukaj
piše ena sama (oprostite izrazu) kurbarija).. No ja za mene to ni, ampak
je fino ker smo vsi anonimni (ali smo res ???))..
Pa v tem slučaju lahko dela domišljija (po želji)
Ajd lepo se imejte vsi skupaj…
Zaspanko..
jst mislim da je menjava mailov nevaren zadeva, s tega vidika, da se lahko prevec navezes na osebo s katero se mailas in postanes na nek nacin od tega odvisen…kot od irca vcasih ko smo se bejbe pecal prek njega, in si kako spoznal po pa nehat nisi mogu….
pa se bolj zanimivo je ker se ne vidmo in ima vsak o vsakmu lahko poljubno predstavo…men je macka ze ful predstavo o njej pokvarla ker je rekla da je ” brez ” josk :)) (Joke!!!)
tko da osebne stvari….vsaj po nekaj mailh pocas o vsakemu vse zves, drugacer pa postavis tako vprasanje da se razpise o tem…..konec koncu smo pa tuki zarad spolnosti in o tem je vsak ze velik povedu….
Za glavno organizatorko imenujem dobro mačko!
Men je čist OK…samo..a se boste vsi v Ljubljano pripeljali????
hehe….ce mi palcas letalsko karto pol pridem…
Saj smo že vajeni……..
Res bi bilo zanimivo naredit nekaj takšnega ali podobnega.Dajmo se dogovorit.
Ja, res bi se lahko zmenli. Tudi v Ljubljani. Sicer pa če nas je večina Štajercev bi bila varianta tudi Maribor ali Celje.
Forum je zaprt za komentiranje.