Ste za forum ŽENITNA POSREDOVALNICA
Ja! Še moj glas!
Ampak da ne čakam predolgo, vas bom kar (poglejte gor) v nizkem letu prehitel: Iščem osamljeno dušo nasprotnega spola! Zaželena starost: vsaj dva križa in pol, še bolje tri. Dežela Primorska. Plus vse klavzule, ki se ponavadi svetijo iz takih oglasov, razen tiste o obojestranskem razvajanju, ker se mi je vedno zdela butasta.
Ja, če bo tu tak forum, je že zdaj jasno, da bo notri dosti zajebancije, pa nič zato, vsaj malo bo pa tudi resen, ne?
Sigurno ZA…..glede tistega zgoraj ( da to lahko rata zajebancija) pa- to je lahko tudi v časopisnih oglasih- sama sem že tukaj iskala žensko za mojega prijatla (pa ste me očitno vzeli za zajebancijo-he,he…)…pa bom še poskusla- sploh , če bo tak forum…mogoč pa rata:-)))
Lep pozdrav moji dragi forumci……Andreja
Za vse dvomljivce:
– mariskomu manjka družba za obisk kina, koncerta…
– včasih bi kdo rad samo s kom na kofe
– ogled tekme ( edi v družbi je boljše, verjemi )
– potep po trgovinah
– obisk fitnesa
….in še tisoč drugih možosti, ki pa niso nujno povezane z iskanjem partnerja …
Včasih si preprosto sam in na hitro potrebuješ družbo ( da ne zabluziš v osami).
Zato menim, da je takšna stran dobrodošla! Z vsem tveganjem, ki sodi zraven.
Če nekoga opisuješ po dolgem in počes kako fejst je, potem drugi podvomijo o napisanem in “ženitna posredovalnica” ne uspe.
Srečanja so manj obvezna oblika spoznavanja ljudi in ni vrag, da pri nekaterih tudi kaj več ne bi ratalo.
Kaj naj rečem
potrudili se bomo, da ne bo zajebancija. Nihče ne bo mogel niti brati, če ne bo registriran. Pa še kakšen ukrep proti zajebanciji bomo uvedli. Npr. Vsak e-mail bo preverjen, kajti tisti, ki bo resen nam bo moral zaupati nekaj svojih podatkov, ki jih bom vedel samo jest. In taresni se ne bodo delali norca iz nečesa česar si želijo.
MISEL:
Nihče ne sanja o tem , kar bi bilo zanj brez pomena.
Primož
Nikar ne zaostri preveč stvari.
Če prebereš vse komentarje na to temo, vidiš, da ni bilo nič
” hudega ” napisanega.
Lepo, da misliš na zaščito uporabnikov, vendar anonimnost tudi nekaj velja. Zakaj bi se človek kar lepo razkrival nekomu, ki ga ne pozna ( pa čeprav trdi, da je poln zaupanja ). Pri tako intimnih stvareh, kot so ” znanstva ” je zasebnost na prvem mestu ( tudi pred moderatorjem! ) Vsaj občutek, da te ne razkrijejo, dokler sam tega ne želiš, čeprav se zavedam, da računalniški maherji, kot ste obvladate mnogo tega…
Lep dan !
Mislim, da je osamljenih žensk ravno toliko kot osamljenih moških. Mislim pa, da osnovni problem kluba 30+ ni v tem, da bi primanjkovalo primernih kandidatov ali kandidatk, ampak v tem, da smo v glavnem oboji dovolj izkušeni, da vemo kaj hočemo, vsi smo verjetno šli skozi kaka obdobja bodisi osamljenosti ali pa ločitvenih travm, v vsakem primeru pa se je to v končni fazi pozitivno poznalo pri našem osebnostnem razvoju, skratka smo … zrele hruške ;))))
Je pa res, da marsikomu samsko življenje, z relativno obilico svobodnih spolnih stikov in običajno še kar solidnim standardom tako zapaše, da se težko ustavi… in najlaže upraviči svoje ravnanje s tem, da še ni našel prave(ga).
In pri tem se mi zdi internet, kot medij spoznavanja odličen, saj lahko z relativno malo napora hitro izločiš “neprave” ljudi, si gradiš bazo prijateljev in preko njih zopet spoznavaš nove ljudi, ob vsem tem, pa se še ti običajnemu spoznavanju v vsakdanjemu življenju ni treba odreči…
Sem pa seveda sam (kot mnogi drugi) že davno spoznal, da bistvo ni v pravih ljudeh, ampak v pravih zvezah. Ni pomembno s kom si, ampak kako si, kakšna je kvaliteta tvoje zveze in življenja…, ali si sploh sposoben zgraditi dobro zvezo…, ali si osvobojen preteklih čustvenih navezanosti itd…