Najdi forum

Osvajanje srece – Dusan Radovic

Nece biti srecan mnogo
ko na srecu gleda strogo,
ko je meri sa svih strana
i nalazi sreci mana.
Ovu hoce, onu nece
– tu ne moze biti srece.

Neko trazi mnogo srece,
i najlepse i najvece.
Sve sto nije mera puna
on u srecu ne racuna.
Mnogo hoce, malo nece
– tu ne moze biti srece.

Nekom zavist mira ne da
svoju srecu i ne gleda.
Svoju srecu ne uzima
jer je drugi vise ima.
Tudju hoce, svoju nece
– tu ne moze biti srece.

Ima jedna mudrost stara:
i za srecu treba dara,
srecan covek- srecu stvara!

Zgornja pesem ti pojasni tvoje nezadovoljstvo. Pač nimaš talenta za srečo. Tisti Kekec ga pa ima 🙂 In če bi moral izbirati, bi bil 100x rajši na mestu tistega Kekca kot pa na tvojem.

Menda zato ker drugi pisci nikoli niso bili v situaciji, v kakršni si ti in od tod nerazumevanje.
[/quote]

Prav smešen si s temi isti lajnami. A zdaj pa nisi več “neizkušen” 19-letnik, ki mu je vse dol padlo ko je izvedel da je sogovornica z drugega konca države? Kaj če bi raje ti priznal, da pri svojih 33 nisi imel ene kvalitetne zveze, pa čeprav ti na zunaj nič ne manjka, tu pa brezsramno podcenjuješ tiste, ki niso dosegli standardov? Ti si jih dosegel, a si brez enega prijatelja, o svoji družini pa pišeš slabšalno in sovražno. Živi in pusti živeti? Bumerang v tvojo glavo, stari.

Kaj je kvalitetna zveza? Razsvetli me da bom vedel. 🙂

Ne, nikoli se nisem tega vprašal.
Se pa izredno dobro počutim v krogu ljudi, ki so mi podobni, karakterno, po videzu, načinu življenja… pač v nečem podobni, smo “na isti valovni”

Z ostalimi se pač ne družim…

gru gru, še vedno čakam odgovor.

Tudi jaz še čakam na tvoj odgovor.

Prva si vprašala, prva odgovori.

Lepo, da si s tem potrdil, da imam prav 🙂

No, opredeli kvalitetno zvezo ko že omenjaš.

Kaj je kvalitetna zveza? Razsvetli me da bom vedel. 🙂
[/quote]

Go-yu in gru gru,

v nadaljnjih replikah delujeta kot šolski primer dveh, ki se nista pripravljena konstruktivno pogovoriti. Če imaš trdna stališča, stojiš za njimi. Žoganje sem in tja ni še nikoli ničesar pojasnilo, še manj rešilo.

Na tem forumu pa naj bi ljudje spoznavali drugačno komunikacijo.

gru gru aka Pikacrta ni zmožna konstruktivne debate, kar je že večkrat dokazala z raznoraznimi izpadi (grožnje s tožbo, v jok in na drevo itd.)

No gru gru, če nisi ravno ti ena tistih, ki nikoli v življenju ni imela kvalitetne zveze (kar je povsem možno glede na tvoj način komunikacije in odnosa do udeležencev debate) in si posledično nezmožna odgovoriti ter kot pravi predhodnica, si posledično brez trdnih stališč te še enkrat vprašam; definiraj kvalitetno zvezo.

New Report

Close