Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? STE NAVELIČANI MONOTONOSTI KLASIČNE SLUŽBE?

STE NAVELIČANI MONOTONOSTI KLASIČNE SLUŽBE?

ZAPOSLIMO SODELAVCE v enotah: 2 osebi iz LJ, 2 iz MB, po 1 iz CE, KR, PO, NM, GO. Področje PR, distribucija, HR, organizacija, medicina, dietetika, športna vzgoja, plasma, management. Pogoj: starost 27-50 let, VŠI, lasten prevoz, GSM, PC, internet, vsaj 1 tuj jezik aktivno, vodstvene izkušnje in sposobnosti, prilagodljivost. Nudimo: redno ali honorarno delo, stimulativno plačilo, izobraževanje, napredovanje, potovanja, delo na daljavo.

Prijave in informacije na spletni strani http://wayoflife.predstavitev.net

koliko stane to izobraževanje?

tajna

ampak zakaj je vse tako skrivnostno? pregledala sem celotno internet stran pa niti ene same omembe s čim se konkretno ukvarjajo.
moja ocena je, da gre pač očitno za varianto mrežnega marketinga. ker pa ta dejavnost ni ravno v čislih, tega pač ne navedejo.

bo že treba najti kaj drugega :))

UF, SEVEDA SEM NAVELIČAN, ampak tudi tale wayoflife se mi ne zdi neka terna.

imate forumovci že kakšno konkretno izkušnjo z wayoflife?

lp!

Hojla!

Uf kako leop, ko še nisem dobila odgovora na postavljeno vprašanje. OK. Tudi sama sem pregledala priporočeno internetno stran in kolikor sem razbrala gre za dodatke k prehrani – razni vitaminčki, omega 3 maščobe…in pa seveda za mrežni marketing. kaoko se to v resnici obnese še ne vem, spominja pa me na Herb_life, na golden, Amwey… pa bi se še našlo kaj. Tudi sama razmišljam še o tem vsem. Sem ap ugotovila, da narod zelo dobro pada na prodajo preparatov za hujšenje pri čem prodajalci kar lepo zaslužijo, zato mislim, da to niti ni tako napačen posel.

Torej?

ona je bila voditeljica velike marketinške agencije, kar pa jo je obvezovalo na 10 do 12 urno delo. Čeprav so bili njeni zaslužki odlični – 2600 € na mesec, je bil življenjski tempo takšen, da je zaradi tega trpela družina, zato se je odločila, da si poišče nekaj, kar bi ji omogočilo, da bi lahko več časa preživela s svojim soprogom in otroci.

Ko se je seznanila s to poslovno možnostjo, je spoznala, da si lahko organizira svoj delovni čas po svojih potrebah.

Milan se je vključil v ta družinski posel najprej samo kot podpora svoji soprogi, danes pa imata odličen družinski biznis. Lani sta zaslužila 55000 € .

______

Če je ona prej zaslužla mesečno 2600 EU je to letno zneslo 31.200 EU. Zdaj mata skupaj 55.000. To pomeni da je bil mož prej brezposeln al pa je zaslužo vsaj več kot 1x manj od nje, kar pa rahlo dvomim:) 55.000 EU – VSAK OD NJIJU bi torej naj mel povprečni mesečni zaslužek cca. 545.000 SIT in to z MANJ kot 10-12ur dela na dan….yeah right!:))

Vsi taki posli so namontirani tako, da se je potrebno včlaniti in seveda tudi plačati. Zastonj danes ni nič. Sama sem se tako “našponala” za 500.000 sit. V želji zaslužka in seveda trenutne zaslepljenosti.
lp

Ne nasedajte!

Drugace pa vam ze “nick” pove, da ta sluzba ne bo…..

New Report

Close