Najdi forum

Pozdravljeni!

Pri meni je situacija taka…(ne razumem jo, jo mogoče vi?)Obiskujem oz zaklučujem 4.letnik.Danes povem mami za popravni izpit(odnos z mojo mamo se je bistveno izboljšal kot prej),kar iznenada se ni pogovarjala z mano, ali pa me je ignorirala!!Okey jaz sicer tega sploh ne razumem, mar ne ve da je meni najhujs?!?!?Ali bi vi vedeli zakaj nekateri starši sprejemjo to z ignorom ali z jezo , ..v glavnem namesto da bi namenili kakšno besedo!?Ali pa da bi se lahko o tej zadevi normalno pogovorile,karkoli, da bi mi prisluhnila,zdaj z mano ne bo govorila par dni..ne razumem tega!!Jaz tega sploh ne razumem,..in mi je zelo hudo, ko vidim kakšno ima obnašanje do mene, ko sem ji povedala za popravni izpit!!!

Pozdravljena,

razumem tvojo stisko, saj si v tem trenutku najbolj potrebna vzpodbudne besede. Na žalost je velikokrat tako, da starši vidijo predvsem to, da je nekaj narobe pri njihovem otroku in nemalokrat poskušajo na napačen način motivirati otroke, da bi stvari spremnili. Menim, da mama ni zmogla videti kaj pomeni popravni izpit iz tvoje perspektive, ampak jo je predvsem zaskrbelo: Kaj pa zdaj. Žal starši niso popolni in delajo napake, vseeno pa je to za otroke težko. Mogoče bi ji lahko povedala, da te to, da ne govori z tabo boli, vendar da jo kljub temu razumeš, da veš da jo skrbi za te.

Lep pozdrav od Tanje

sem ze poskusila, vendar vse odgovarja bolj jezno!Ker pa ne mislim spet pasti v “slabo voljo”postimo situacijo takšna kot je!Ne razumem vec staršev..

New Report

Close