Stars club ?
V enem prejšnjih postov se je nekdo pritoževal, da ga niso spustili v Stars club. In – kakšen tako zelo poseben klub je to, da je tako težko priti noter ?
HAHAHAHAHAHHAHA
THERE IS A GOD
pa kje je ta lokal???!!!
A tudi kakšni tipi plešejo itd:)))???
Stars club je namenjen posebnim ljudjem, ki imajo dosti denarja. Se pravi tam se zbira ljubljanska smetana. Sam sem bil ene parkrat že notri…morm povedat da je vse zelo lepo urejeno. Da prideš notri moraš imeti vabilo, kat tako pa ne morš pridt tja not.
pleše pa redkokdo…sam še nisem plesal tam notri (ker sem bil večinoma na modnih revijah, ali pa na kakem izbor…)
lep pozdrav!
Vaš MaCo
Varjanta pa je tudi, da imaš člansko izkaznico.
Jebeš take lokale…kje je point, če so vsi ene mone in sam sedijo in nekej blefirajo…brezveze…Tut če je iz zlata narjen ne bi šla notr!!! Poleg vsega pa ne prenesem ljudi ki se imajo za nekaj več…članska izkaznica, vabilo…ne mi s takimi!!
Hja, lastnik se lahko sam odloči, kakšno klientelo želi v lokalu. In če hoče le takšne, ki imajo vabila, veliko denarja itd…in misli, da bo imel dovolj prometa, tudi prav.
dragi lubcki!!!!!
znanke,ki so res klosarke,so pred mojimi ocmi vstopile v stars club ! In niso ble nic kaj navdusene,ceprov so bile v upanju,da se pomesajo med “elito”.Fora je v tem,da tam elite ob petkih,sobotah sploh ni,ampak samo na special occasionsih (tam pa rabis vabilo ja!).Tko da….ko pridete ob kaksnih treh notr u starsa stojita dva al pa trije pri sanku in ga slukata…ne duha ne sluha o nobeni estradi.Pa ce pomislite z zdravo pametjo: kter folk z velik kesa pa bi se su notr kazat pa izpostavljat nekim zijalom pred lokalom? jaooo,ste naivni :))
stars je beda,bachus je ql 🙂
bachus moj drugi dom :))
pa še vedno ne vem, kje je ta lokal?!!!
poleg Cereze…nasproti Metalke….
zraven cereze in papilona sem prejle videl, pa sem se spomnil… 🙂
lp ajs
Forum je zaprt za komentiranje.