Najdi forum

starostna razlika

Zanima me kaj menite o starostni razliki v ljubezenskih zvezah?
So vam bolj “zanimivi”moški/ženske vaših let, starejši ali mlajši?
Za MOŠKE(stare od 20 naprej): večini so bolkj všeč starejše in izkušene ženske.Zanima me kaj menite o par let mlajši,…Se vam je že zgodilo, da so vas kolegi čudno gledali, ko ste za dekle izbrali morda štiri leta mlajšo?Nekateri pravijo”mlajša kot je, boljša je…???”
Ps saj vem, da starostna razlika s časoma zgubi pomen.Močno je poudarjena le v najstniških letih…
hvala

Mislim, da je bistvena privlačnost. Zase vem, da so me v mlajših letih privlačili tako mlajši kot starejši moški. Tudi vrstniki so bili lahko zelo fejst. Nikoli mi niso bila pomembna leta, če sem začutila, da me k tipu vleče nekaj močnega.
Zdaj, ko sem že malo čez mlajša leta, me pa zanimajo in vznemirjajo predvsem mlajši, mogoče zato ker so mojih let in že čez malo znucani, kot je dejala danes moja sodelavka, ha, ha.
Sicer pa še vedno mislim, da je bistven medsebojni preskok iskric. Predvsem pa morajo biti te duhovite in kratkočasne, globoke in široke, brez tabujev in predsodkov.
lp

Mene vleče k mlajšim in/ali tolk starim kot sem jaz. Starejši mi niso kul.

Razlika v letih v ljubezenski vezi je toliko pomembna kot se to zdi partnerjema v tej zvezi. Konkretno zame velja, da se ne zaljubim v leta niti v spol osebe. Človek me pač pritegne. Trenutno živim s fantom mojih let, moj prvi moški pa je bil 20 let starejši. Razlika med njima je samo ta, da sem starejšega ljubila takrat, mlajšega pa ljubim sedaj. S prejšnim se zveza ni končala zaradi razlike v letih, ampak se je preprosto izživela kot se velikokrat zgodi. Torej, pravil ni, vse je odvisno od tebe in partnerja, kaj si ostali mislijo pa sploh ni tvoj problem.
Čao, Tia

Nimam fanta in do zdaj sem imela vse zveze take, da je bil fant mlajši ali približno enake starosti. Sem pa opazila, da me zelo privlačijo nekateri moški, ki so stari štirideset in tudi več (to je več kot deset let starejši od mene). Na žalost je vedno ostalo le pri iskricah in flirtanju, ker so bili vsi poročeni (saj veste – od neke starosti naprej so vsi najboljši fantje oddani) – tako da ne morem povedati kaj več. Možno je, da so še bolj privlačni, ker so prepovedani! Všeč pa mi je tudi to, ker so verjetno bolj izkušeni in samozavestni ljubimci. Ampak – saj pravim – verjetno, in najbrž ne bom nikoli poskusila, razen če najdem kakšnega v redu, ki je ostal samski. Se imam namreč preveč rada, da bi bila le ljubica.

Jaz sem imela vedno vse moške starejše. Tudi sedaj imam partnerja starešjega od mene 8 let. Jaz 23 on 31. Nevem, mislim, da je starejši moški bolj izkušen, romantičen, skratka zna biti kavalir. Verjaetno je to posledica mojega druženja vedno s starejšimi par let. Ne znam si predstavljati, da bi imela mlajšega od sebe. Zdi se mi kot bi bila nadrejena. Naj pa povem, da je zelo veliko mlajših moških zaljubi vame. Eni pravi cukerčki.

Načeloma mi razlika v letih ne pomeni dosti, če bi pa moral izbirati, me bolj pritegnejo mlajše – max. 5 let ali pa enako stare.

lp,

Privlacili so me starejsi, vendar sem ugotovila, da niso prav nic bolj “pametni” od mojih vrstnikov, se zlasti pa s seboj nosijo breme zagrenjenosti! Ni vec iskrivih mladostnih upov in kovanja nacrtov za prihodnost. Meni je vsec, da se z vrstnikom lahko glede tega identificirava, da sva po svoje oba se enako “naivna” in da naju zivljenjske preiskusnje se cakajo. Pa da se bova vse naucila skupaj, ne pa, da ima nekdo vlogo “ucitelja”. To me pravzaprav se najbolj moti. Res pa je, da stvari ne mores kar posplosevati in starostna razlika ni tako pomembna.

Žiu!

Mislim, da razlika v letih ni pomembna kadar gre za ljubezen.

Osebno so mi bolj všeč mlajši moški. Ne vem sicer zakaj. Morda zato, ker še nikdar nisem imela moškega, ki bi bil precej starejši od mene.

LP

Stara koka dobra supa pravjo….tko da mislim da je najboljsi seks s starejso zensko (27-30) … drugac je pa cisto odvisn od osebe. Nekatere pri 30 zgledajo kot najstnice, majhne, nerazvite…skaratka kot otrok. Druge pa ze pri 17 zgledajo kot 25 letnice….tako da je vse odvisno od osebe.
Ce gledam striktno na leta…ja najboljse da je vsaj eno leto mlajsa, da ravno 50 letnice ne praznujeta v istem letu in da ni prevec stroskov :)))

eno nenapisano pravilo je…da naj bi bila ženska nekje štiri leta mlajša od moškega…zakaj….ženske prej dozorite kot moški….vse to pa ni nujno…vsak ve sam zase…konec koncev…ljubezen nima ovir

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close