Starinska zepna ura
Ali kdo ve kje bi lahko dala ocenit staro žepno uro oz. kje bi jo lahko prodala? Pri kakem urarju…? Predvsem v Celju?
Ali je ura v delujočem stanju?
Če je, bi bil interesent za nakup, če bo seveda cena primerna za študentski žep! :))
Sem iz okolice Ce, tako da za prevzem ni problema.
lpG
ne ura je pokvarjena =(…sicer pa ne vem niti kolk je vredna, zato me zanima kdo bi mi jo lahko ocenil in popravil?Koliko si pa ti pripravljen dati za njo?ker men se res ne sanja kake so cene takih ur? =)
koliko pa je stara (okvirno)?
glede cenitev je pa tako – najbolje, da greš v par različnih starinarnic in vprašaš koliko bi ti dali zanjo. Bojim pa se, da to ni preveč, razen če je res kaj izjemnega
Pa je navzven cela? Mislim, pokrovček dela, če ga ima, ni razbito steklo in podobno? Imaš mogoče sliko?
Predvsem koliko je stara.
Tudi mene bi zanimala…
baby_blue, v krškem je en urar, piše se kukovičič, popravlja stare ure (žepne, viseče, kake češ). tudi odkupuje jih.
luna hvala! naj pa povem da je ura brez pokrovcka in ni v delujocem stanju…je pa tam iz zacetka 20.stoletja…predvidevam…kdo ve koliko priblizno je vredna taka ura? sicer me zanima cisto iz firbca…drugace jo pa bi tudi prodala…
Forum je zaprt za komentiranje.