Najdi forum

Ja, kmečko/etno pohištvo se ful dobro prodaja, predvsem skrinje.
Irena, prav lepo bi bilo, da se dobiva, sem si napisala tvoj mail in te poiščem, ko pridem z morja. Močno upam, da si iz LJ.
Šivalni stroji se pa težko in slabo prodajajo. Tudi jaz imam enega grozno lepega, ampak menda jih imajo le kot mizice, skratka šivalnega stroja se znebijo.
LP

Moje pohistvo je vceraj prekrasno zaokrozila lepa preproga. Nasla sem prav tako v art deco vzorcu! Sploh ne morem verjeti. Designi so povsod vec ali manj isti, ta pa je bila edina taka. Skratka, moram deliti malo veselja z vami. Nima sicer milijona vozlov na kvadratni meter, ampak 650.000, tako da je nizjega cenovnega ranga, ampak vseeno kvalitetna.

Kar se skrinj tice, jih sicer prodajajo res veliko in cene so od 1000 dem dalje, ampak dvomim, da jih prodajo?! Mizar vam namrec napravi povsem novo (brez crvov in drugih bioloskih dodatkov) za nekako pol manj cene.

Maca – seveda sem iz Ljubljane, ker te drugace ne bi vabila (vem, da si ti tudi). No, kontaktiraj me, ko bos zelela. Pa prijetno uzivanje na morju zelim.

Prodal bi dve omari, dve nočni omarici in komodo.
Vse je furnirano in lakirano.
Ena nočna omarica je potrebna popravila zadnje strani,
vse fronte so v odličnem stanju…

Poznam zelo dobrega, ki res dela strokovno, po starem postopku (šelakova politura, leplenje s klejem…), tako kot je treba (je pa iz omrežne 01, če si to mislil).
Bertoncelj, Žeje pri Komendi, pa tudi glede prevoza se da zmenit.
Ga imaš na spletni strani.

Lp

Poznam zelo dobrega, ki res dela strokovno, po starem postopku (šelakova politura, leplenje s klejem…), tako kot je treba (je pa iz omrežne 01, če si to mislil).
Bertoncelj, Žeje pri Komendi, pa tudi glede prevoza se da zmenit.
Ga imaš na spletni strani.

Lp[/quote]

glede na to, da je človeka zadeva zanimala pred osmimimi leti, dvomim, da je še aktualno

Poznam odličnega restavratorja ki dela po tradicijonalnih postopkih je pa iz Radovljice gospot Ravnik. Meni je odlično popravil mizo in stole , poslikal skrinjo in naredil krono za uro.

New Report

Close