Stari znanci, kje ste?
He he … samo danes so tudi stari prišli na plano … Smo jih le izbezljali … :)))))))
Lp, Bgv
nekje sem slišal, da se da z molčanjem včasih največ povedat………………………………………………………..
verjetno to drži 🙂
:*****
na dopustu. :)))))))))))))))))
Aha … verjetno, da res … :))))) …. …………………………………
:*********
Lp, Bgv
PS: he he … ob tem sem se spomnila na Don Vitota … on je imel nekoč neke zanimive sanje, ki so bile povezane z molčanjem … :))))
to so verjetno časi, ko mene še ni blo :)))
kak je bil dopust, sem nekaj zasledil, da vreme lih niste meli najboljše???
Jep … to so bili časi, ko tebe še ni bilo … dobri stari časi … že skoraj leto dni nazaj … :)))))) … kakorkoli …
… dopust … eh … vse skupaj par lepih dni, ko sem si nabrala malo barvice … drugače pa dež, dež in še dež … Še dobro, da imamo dober šotor, da nam ni prepuščalo … čene bi verjetno prav kmalu prišli nazaj domov … tako pa smo vseeno zdržali 10 dni na morju … No … če ne drugo … je bilo pa kar doživetje … drugačen dopust …
Pa ti? Ti si tudi šel nekam, a nisi?
Lp, Bgv
ah ja :)))
bil….mel podobno vreme kot ti…od 7 dni lepo vreme lih 2 dni pa pol…..dovolj da me je na čolnu skurlo (v enem dnevu) zaj se pa levim, že odkar sem doma :))))
no ja morje sem vido, zaj pa prihajajo časi ko bom parkrat vido našo lužo ko ji pravijo morje (bo treba na kaki izpit it :)))))
Hvala bogu da ste stari dobri forumovci nazaj…. :**
:))…hvala
lp
Hehe, sm vidu ja… Upam, da ves zakaj sm napisal “moja varovanka” :)))
A mene še kaj poznaš ?
Se lahko tudi jaz priključim ?
Strumpi … pa kako bi lahko tebe pozabila? Se ne da … Pa seveda, da se nam lahko pridružiš .. :))))) … da bo gruča v peskovniku … pol bo fino … :))))))
Lp, Bgv
Bo gruča…in potem bomo imeli grupnega..eeeee…pogovor namreč :-)))))
:))))))))) Kaj veš … toliko različnih otrok nas je v tem peskovniku, da bo lahko še kaj drugega grupno … :))))))))) … kot le pogovor … :))))))))))) …
….
…..
… npr. lahko bomo šli grupno na pijačo … ali grupno na pizzo … ali bi šli grupno na morje … ali bi šli grupno plezat (tega bi bil Vodnar šaldo zadovoljen) … … in še in še in še stvari .. .:)))))
Lp, Bgv
a ti bi tudi plezala?
Ehm … khhhmmm … mah … niti ne … Veš, Katarina, jaz spadam med bolj ta lene sorte … tako da … raje kot grupno plezat … bi se šla grupno vozit z motorjem, ali se grupno sončit na plažo … ali grupno spat (spat … ne kaj drugega) … ali mogoče grupno gledat TV … če bi že kaj pomigala pa bi ble varjante grupno plavanje, grupno jahanje (konjev), grupno fitness (to še še) …
:))))))))))
Lp, Bgv
jaz tudi raje kaj takega…
No … vidiš … pol bi pa lahko šle midve grupno po nakupih, pa grupno k frizerki, pa grupno h kozmetičarki, pa … uh … marsikaj finega bi se še dalo dobit … a ne? :)))))))
Lp, Bgv
jaa, sam naju razdalja mal jebe! To ni fer
Eh … kaka razdalja … Z avtom sem v eni urci pri tebi … :)))))))) … Je pa res, da bi bilo fino, če bi lahko bila tam v 15 minutah (evo dober razlog za nabavit helihopter … ali pa kar letalo …. mogoče jet … ) :)))))))))))))
Jooooooojjjj … imam občutek, da se me spet prijamlje nakupovalna mrzlica … sam NE … Bgv … ne smeš … Je treba šparat … !!!!!!! Kartico bo treba skrit … :))))
Lp, Bgv
Forum je zaprt za komentiranje.