Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Stari znanci, kje ste?

Stari znanci, kje ste?

Hojla Spider,

Ta je pa the best! Za par let si me zavrtel nazaj, no, saj ne mislim nostalgije zganjat (enako velja tudi za beri, beri, rožmarin zeleni …). Me pa zelo veseli, da tudi “pojete” na forumu, sem pri tanovih, zato tega še ne vem. Danes me je “razočaran” kar precej razočaral s svojim odnosom predvsem do žensk. Kaj je zdej to? Saj nismo vse ženske, niti vsi moški za v en koš!

Raje pojmo: Sonček je, in ti si skuštrana ….

Sončen pozdrav VSEM.

:)))))

kaj bi pa ti rada še več :))???

da malo pocartam tvojega konjička, da mu malo grem s prstki skozi grivo, mu jo malo razmršim in mu ponudim kocko sladkorja………….mam pa občutek, da bi po vseh teh prijemih razširil svoja čudovita, velika krila in odletel povedat vsemu svetu kaj je doživel ……..

:*

Priznaj, da si malčk zardel…

Če ga pa preveč pije….prokleta pijača!

Ooooooooooohhhhh …. Since … zdej si mi pa razburil (ali vzburil … ne vem točno) konjička … :))))))))) … Spet ne more bit na miru … in cel čas rezgeta … Ne vem … kar nekam ga vleče k tebi … zgleda, da tvoje nežne rokce delajo čudeže …

Evo … pa je razprl krila … ga kar ne morem umirit … Ne vem, ne vem … kaj bo zdej? :))))))

:*****

Lp, Bgv

Od Murske do Kopra so krive poti
najlepša dekleta slovenskih vasi
je Štajerka zala, Primorka je vrag
v tako dekle bi zaljubil se vsak..

Smo fantje pošteni, dežele ponos
na svetu tem širnem nam takih ni kos,
vedo to dekleta iz naših vasi
ki z nami prespale so dolge noči..

O sonce, pošlji no kakšen žarek. Tako kislo je zunaj. Negativce pa preprosto ignoriraj.

Evo sem se spomnila novega hita skupine Bepop: Ti si moje sonceeeeee…….. :)))))))

hmmmm kaj zaj……….če bi vedo da moje rokice delajo takega čudeže bi šol za maserja :)))))

treba se bo zmenit za kaki popoldan ob Soči……..ti, jaz, tvoj konjiček in samotna plaža……..skrita pred soncem in radovednimi pogledi ostalih……..pa se bom potrudo da umirim strasti tvojega konjička……..

:**

Ehm … Primorka je vrag?????????? … Čaki čaki ti zdej malo … hm … hm … hm … a bi mi rad kaj povedal slučajno? :))))))))

Lp, Bgv

Hm … ja … se strinjam … :))))) … Zgleda, da ne bo druge … Glej da ne pozabiš prinesti brisače … take fino mehke … Saj veš kako ima moj konjiček rad, da ga posušiš … :)))))

:*******

Lp, Bgv

no kar se tice masaze se lepo potrudi… pa bo boljse volje…

kar se pa tice sluzbe, pa se navadno najde takrat, ko to najmanj pricakues – verjamem pa, da sta rojena pod srecno zvezdo in da vama bo ratalo nekaj najt

lp

Hvala ti za uspodbudne besede … upam, da sva (oz. da je) res rojena pod srečno zvezdo …

Lp, Bgv

ti pa ne pozabi na kremo mza soncenje…:)ves da ne bi bilo dobro da se konjicek opece

rad skrbim za njega…:)))

:***

Zdaj je že tako lepo porjavel, da ne rabi več kreme za sončenje … Zdej uporabljamo samo še olje za sončenje, da dobi tisto lepo čokoladno-rjavo barvico … A ga boš namazal ti? Saj veš kako rad občuti tvoje roke na sebi … :))))

:*****

Lp, Bgv

…upam, da to ni letelo na mene:(, ker je moje sole ze konec – nekaj let, kar p a se tice faxa pa ves kako neobvezna udelezitev e to

lp, i-ha-ha

:))))))) Ne … ni letelo nate … :)))))))

Lp, Bgv

Neeeeeeeeee, to pač tak..čist slučajno….pesmica :-))))))))

Lep pozdrav “moja varovanka” :)… ja smo ze prej ugotavljali da jje ful novga folka gor… stari so se pa skril 🙂

mmmm…..z mastnimi prsti od olja bi drsel po njegovem telesu…..mu nežno vtiral olje v kožo……pazil da slučajno katerega dela telesa ne bi izpustil………konjiček je že sam po sebi čudovit……čokolodno rjave barve pa je še čudovitejši, takrat se z njim ne more primerjati niti sončni zahod na peščenih plažah maldivov, tudi sončni vzhod nad prostrano velikostjo tihega ocena je ob konjičku prava malenkost, veličina vesolja se ob konjičku skrije……

bgv z veseljem ga bom namazal in s tem prispeval k njegoveme lepšemu izgledu

:****

…………………….. (Bgv oziroma konjiček je ostal brez besed … hm … rezgetanja) ……………………….

:****************************

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close