Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Stari znanci, kje ste?

Stari znanci, kje ste?

mas popolnoma prav, me sploh ne vlece k njemu – imam jaz svoj skrit zaklad, ki ga skrbno cuvam:)))

sicer se pa ne bojim, da bi katera nasla

hvala za umik:))to spostujem

Tudi mene je presenetila ta vsa negativa tu na forumu. :((( Kot pijavke. Samo jamranje in brezplodno poskušanje spreminjanje mentalitete tu.

Kje ste vsi tisti, ki ste radi peli na forumu? Petje sprošča in daje bolj pozitivno energijo.

LP

joj sorry bgv, kot vidim je tista taprava kemija med vama in sedaj se jaz umikam – svoje prstke bom dvignila v zrak:)))

?????????? :))))))))))))))))) He he he he … kemija ja … vsekakor … :)))))))))) … prav ena kemija … :)))))))))))))

Moj je … samo moj … nobena mi ga ne bo prevzela … :))))))))))))))))) (bgv poka od smeha) …

No … hvala za umik … tudi jaz to spoštujem … a ti ga tudi z veseljem vračam … :))))

Lp, Bgv

Beri beri, rožmarin zeleni, beri beri Micika, rožmarin zeleni … (ne vem zakaj mi danes ta komad že cel dan zveni v glavi) :)))))))))))))))))

He he … zdej bi mogel priti naš Vito … on je imel vedno en par komadov na razpolago … :)))))))))))))))) … in jih nam zapel … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

ne ne:))).., kr obrzi ga, si se dovolj potrudila da je postal tvoj:))( LOL)

bom jaz ostala pri svojem zakladu:)….

Uh tega komada pa ne poznam. Ja Vito je pa res rad kakšno prav domačo zapel. Hehehe. Kakšno Golico npr? :)) Pa prov fajn bi se dal tudi zaplesat.

Ehm …. hmh … hhhhmmmm …

RAZPRODAJA … POSEZONSKA RAZPRODAJA … PRODAJAMO RAZOČARANEGA … ČISTO FAJNEGA IN SLADKEGA DEDCA, ROMANTIČNEGA IN NEŽNEGA … PO POLOVIČNI CENI (hej … i-ha-ha … a si razdeliva dobiček?) …

JE ŠE SKORAJ NERAMLJEN … KOT NOV … TAKO DA ZAGOTAVLJAMO, DA BO DELAL TAKO KOT MORA …

(hm … zmanjkalo ideje … i-ha-ha … dej … pomagi, dej … )

Lp, Bgv

Oooo, najlepše v kraju domačem mi bo..
Pravim ti Jože hudič gre nad nas,
danes vse gre slabo
stare navade pokopal je čas, a jaz sem nakopal si njo.

Je zbrala revije, reklam kamion,
študira, izbira nov kraj,
čez dan me mori kam odpeljal jo bom,
a meni je vsega dovolj..

Ona sanja Pariz, ona sanja London
in čez dan me mori
le kam jo odpeljal bom
a naj k vragu gre svet
naj že mine ta noč
zjutraj s fičkom odpeljem jo v moj Portorož..

MOTOR DELUJE BREZHIBNO…SERVISI REDNI….GARANCIJA SE VELJA…..

ej pa saj nama ger…dober par sva, ane?:))

mislim, da nama mora ratat.))

…ce sem kaj pozabial dodaj – glede dobicka pa naj velja pola-pola

PS: REKLAMACIJE NISO MOŽNE … KO GA ENKRAT KUPITE, GA NE MORETE VEČ VRNITI …

He he … pa veš da nama bo ratalo … če ne drugače, ga prodamo na črnem trgu … :))))) … ali ga pa prodamo kakemu motodruštvu kot maskoto … Kaj se ti zdi? :))))))

Lp, Bgv

He he … Spider … super si … :))))))))))))))

Sevenofnine … a plešeš? :))))))))

Lp, Bgv

kako sem razočarannnnnnnnnnn

pa tko sva fletno romanco začela

ti pa po nekaj urah kot vsaka bustasta baba, se me začnes lastiti in me ponujaš naokoli!?

a babnce res ne razumete, da smo moški nežna in čuteča bitja, ki rabimo zavetje, varnost,toplino…… ne pa samo sex,ki ga babe koj hočte in vam tko pomen vse.
a to ni mogoče res: zakaj, pa se mora celi život dedec potrjevat in babncam nekam lest, na koncu pa tko ni nč vreden!? ampak to je samo lažniv občutek posameznik nedorazlih in premalo razvitih fantkov, ki se tko niso nkol od maminga cuclja odtrgal!!!!!!!!!

na pa sem spet sam na svetu ostallllllllllllllllll

Too, evo slavčki so že na delu. :)))

Kako gre pa že tista o Šimetu in Agati, k ene drve žagata, pol pa dečva zajtrk nese pa je umazana k prase…pol je pa en čez gank skaku…

No, sem prec boljše volje. :))))

A dej, a res :))))))))))))))))

prodaja tece po nacinu VIDENO – KUPLENO

za maskoto bi priporocala kaj bolj udarnega, ne pa samo dolgega jezika…:) kar pa se tice crnega trga bi pa hitro sel

ej, mislim da se bo to tudi zgodilo

kako pa je kaj tvoj misko, ce sem prav zasledila je ostal brez sluzbe – kako vama gre?

lp

Lupček … joj joj … ehm … o kaki romanci ti to? (Bgv se popraska za ušesom, ker ji ni čisto nič jasno) … Dušo … ne se jezit … srnjaček … sej sva se z i-ha-ha samo malo pohecale … :)))))))

> a babnce res ne razumete, da smo moški nežna in čuteča bitja,
> ki rabimo zavetje, varnost,toplino…… ne pa samo sex,ki ga
> babe koj hočte in vam tko pomen vse.

Ehm … o kakem sexu ti to? Jaz točno vem, da ste moški nežna bitja … še bolj kot ženske, le da to skrivate …

> a to ni mogoče res: zakaj, pa se mora celi život dedec
> potrjevat in babncam nekam lest, na koncu pa tko ni nč
> vreden!? ampak to je samo lažniv občutek posameznik
> nedorazlih in premalo razvitih fantkov, ki se tko niso nkol
> od maminga cuclja odtrgal!!!!!!!!!

Dragi moj … nikamor ni treba lest … Bolj ko lezeš, večji cucek si … ampak … konec koncev si si za to čisto sam kriv … saj sam lezeš … noben ti ne stori …

Srce … ajde … nasmehni se …

Lp, Bgv

razocaran ne joci tu idi na Springera :))))))))

Me že mika. Sam kako je že Bedanc reku: še bl žvo, še bl noro, še bl na poskok :)))))))))))))) Pol je pa Brincelj polko zašpilu. :))))))))))))

Jujujuhuhu.

Uh … moj miško … Prej me je klical in ima malo krize … ampak ga bom že spravila k sebi … Danes ga bom zvečer lepo zmasirala, da se bo lepo umiril, pa bo …

Glede službe pa … iščemo, iščemo, iščemo, … a nič ne najdemo …

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close