Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Stari znanci, kje ste?

Stari znanci, kje ste?

Seveda! Samo danes je bolj tak zaspan dan, vsaj tule pri meni. Morebiti imate pa na primorskem kaj več sončka, sploh ste pa na tistem koncu tako ali tako bolj klepetave sorte ( to je mišljeno v pozitivnem smislu)

ma kaj je s tabo
si sramežljiv ali samo neprilagodljiv, ko se zgražaš na novimi nicki

ti lahko pomagam, če maš težave v tej smeri socilaizacije
poznam kar nekaj dobrih dohtarje za buče, kot je tvoja

lp

Bgv!

#Musketirji je kanal na ircu … tam kjer četamo! Pa itak da si bla že tam … mislm … nism zih no:) Kar se pa tice debat o ljubimcih … eh, pozab:) Sej lohka tut o ljubimkah kksno recemo, ce bos hotla 🙂

Dej nehi no….

Bgv!

#Musketirji je kanal na ircu … tam kjer četamo! Pa itak da si bla že tam … mislm … nism zih no:) Kar se pa tice debat o ljubimcih … eh, pozab:) Sej lohka tut o ljubimkah kksno recemo, ce bos hotla 🙂

O šit ej! Lenči, še dobr, da sva tako narazen… Če ne…

Bgv!

Le glej, da se boš poboljšala!

Če ne… ??? ;)))))))))

pol pa kr prstke vstran:))…no jaz sem z njim ze itak zakljucila

lp, i-ha-ha

??????????????? Ehm … verjamem, da rabiš resno babnco … tko kot jst rabim (in na srečo tudi imam) resnega dedca … Samo … kaj ima to zdej opraviti z mano? Moje izkušene in strenirane rokice rabim na mojem dragem in na sebi … Na tebi pa jih po vsej verjetnosti nikoli ne bom … zato brez skrbi … :)))))

Kaj si pa kar naenkrat ratal tako tečen? Dajmo no … nasmehni se … :)))))

Lp, Bgv

:)))))))))))) I-ha-ha … jst prstke držim stran od njega … ne se ti bat … EČ hočeš je ves tvoj … samo imam občutek, da te ne vleče glih najbolj … :)))

Lp, Bgv

Oops se mi je kr trikrat izpisal isti odgovor … ma server me je neki zajbavu:)

Razocaran … je blo to men namenjen? Tista scena z niki pa to …? Ne, nc nimam prot novim nikom, bom pa mela kmal nekej cez tvojga za povedat, ce nas bos kle se naprej tko jebal u glavo … BTW-razocaran … jao;) Lahko pojasnis zakaj tak nik … al me bos spet raje okurcal, tko kot je ze v tvoji navadi?

Vem za ta kanal … sem že veliiiiikokrat slišala zanj … sem se poskusila prijaviti … a ne gre … žal … zaradi firewalla v službi … Tko da … edini način da “sem” bila tam je ta, da se je nekdo prijavil z mojim nickom … Žal …

Aja … pa seveda …. ljubša mi je debata o ljubimcih … :))))))))

Lp, Bgv

Maddy … ne se jezit … Spreglej … bo tko najboljše … Ne se pustit sprovocirat … nima smisla …

Lp, Bgv

Ah, kaj pa vem… Mogoče bi te povabil na pijačo ob ponedeljkih… Karavan opcija, pa to…

uf, sem se že ustrašil, da se boš izdala…
saj jim ni treba vse vedet, nekaj pa rabiva samo midva

poljubček, bgv, lubči moja

Hehe … ne sej je kr smesn za brat ves … tip ocitno nima dlake na jeziku … ma sej me ne gane … sploh nevem kwa je njegov namen … kr nekej govori, k nas sploh ne pozna … no zdej pa lohka spet pricakujem kksn njegov odgovor na ta post a? :))

Aha ;)))))))))))))))))))

Jest pa pred enim tednom na Kumu. A ni to tud na vašem koncu ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close