Stari znanci, kje ste?
Ojla … katarina … Ravno tebe sem tudi pogrešala … Med dopustom sem se večkrat spomnila nate … Preden sem šla si bila fejst slabe volje … glede neke zamujene priložnosti … A je sedaj kaj boljše? Te še muči … ali je šlo mimo?
Lp, Bgv
mater se znaš pohvalit
se mi samo zdi, da nisem nikogar zasledil, ki bi ti to potrdil a si me samo tako prevzela, da drugih buč sploh ne upoštevam!?
možgančke pa nisi ravno prveč napela mogoče je krivo dejstvo, kot pri večini žensk: poskusi še enkrat in se močno skoncetriraj, boš spregledala, saj tudi slepa kura zrno najde..če kapiraš?
nasvet: da boš kožo ohranila nežno in sončno, pa ni samo od tebe odvisno…za obstojnost rabiš nekaj moškega……
kar pa se strojev tiče: verjemi, da je vedno bolje če sta dva, se saj istočasno ne pokvarita..pa še en(drugi) boljše deluje kot prvi ..
saj si dovolj stara, da bi lahko že začela uživati življenje…
joj upam, da me ne mečeš med tiste debate (ali imate radi debele ali tanke).
čeprav sem med novimi.
poskušam odmisliti, vendar je še nekje zadaj…
LP
…izgleda, da si s to temo zadela v živec…se ti ne zdi.
Vsi se kar graspajo da bodo ta stari.
Evo me bgv! Se me se spomnis? 🙂 A jst spadam med stare znance? 🙂
Ma ja … kr eni novi niki … ne ne, nc ni narobe s tabo … nov folk prhaja gor, prot temu pac ne mormo nc … poletje da je cudno? Ja kar se tice vremena zagotovo … no sej bo kmal jesen … bo listje odpadalo pa to … hehe
Ti pa prit spet kej na #Musketirji ja … pa bomo udarl debato na racun ljubimcev 🙂
WB!
Madness
tukaj si se pa (spet) zelo zmotil!
Ona še kako uživa življenje (včasih še preveč)!!! LP
Kaj me zajebavaš, ko me sprašuješ, od kje sem – to sva ja že predebetirala v preteklosti.
LP
Da se znam pohvalit … hm … velikokrat je to bilo že rečeno, da me je sama hvala … in … OK … pa nej bo … He he … recimo no … Ma pustmo to debato …
Možgančkov pa mogoče res nisem preveč napela … nekako se mi ne da … sem še v dopustniškem ritmu … in zgeda, da se je gumb za zagon možgančkov pokvaril … tako da … So še vedno na paši … :)))))))))))))
To … da za lepo mehko in sočno kožo rabim moškega … to zelo dobro vem … Saj vem, kako je sperma dobra za kožo … zato imam redne maske s spermo … Za kožo je treba poskrbet … :)))))
No … kar se pa strojev tiče … Veš … jst imam pralnega … sušim pa še vedno na roke … :))))))))) (a to si razumel?) … :))))))))))))
In … predragi moj razočaran … ne se ti bat zame … jaz uživam življenje … zelo zelo zelo … Ljubim življenje … !!!!!
Lp, Bgv
Mat kriza, ata hribuc, ti si pa na svojo tamalo čist pozabu !!!!
Grazia … prvič … ne mečem te v skupino tistih “varjanta mokrih hlačk itd.” … samo sem opazila, da si aktivna … Ne se bat …
Kar se pa števila postov tiče … to ni nič novega … :)))))))
Lp, Bgv
Tud jaz moram prevert, če si taprav :))))))
Mat kurba, fotr pjanc, otroc pa socialn problem!
Važno, da je zadaj … Več časa ko bo preteklo, bolj bo zadaj … in bolj zadaj ko bo … prej boš odmislila …
Lp, Bgv
kaj to pomeni, da se lahko po forumu pogovarjate samo stari znanci??
Madness … pa itak, da spadaš med stare znance (oziroma znanke) … :))))
Uh … novi folk … sej nekateri zgledajo v redu … tko da … ni panike … :))))))) Nas bo pa več … in bo imel Primož še več dela … :)))))))) … he he …
Kar se pa tistih Mušketirjev tiče, pa te nisem glih razumela … A je bilo meni namenjeno .. Namreč … jaz ne morem priti na mušketirje … (firewall) in tam še nikoli nisem bila … Pa debata glede ljubimcev? … ???????????? … Nič jasno …
Lp, Bgv
Ne … punčka … Na forumu se lahko pogovarja tisti ki hoče … in se lahko pogovarja o čemer hoče (če se le šefe strinja) … Jaz sem le pogrešala moje “stare znance” in sem jih priklicala na plano …
He he … zgleda, da mi je uspelo … :))))))))
Lp, Bgv
dobre preiskušene rokce – nikoli ne zatajijo
sam če bi jih na meni rabila, namesto tistega delčka telesa, bi te pa kmal nekam poslov…….
saj veš rabim pravo rasno babnco, ne pa…………..
Točno tako in tudi glede tega je tu kot ponavadi.
Si bila na Zagorski noči? – Me tudi ni bilo doma.
Kje si s princesko preživela dopust?
LP
Bla na Zagorski noči! Pred dvema tednoma sem bla v Čateških :)))
LP,
LenaKalimero je pisal/pisala:
>
> Točno tako in tudi glede tega je tu kot ponavadi.
>
> Si bila na Zagorski noči? – Me tudi ni bilo doma.
> Kje si s princesko preživela dopust?
>
> LP
Bla na Zagorski noči! Pred dvema tednoma sem bla v Čateških :)))
LP,
LenaKalimero je pisal/pisala:
>
> Točno tako in tudi glede tega je tu kot ponavadi.
>
> Si bila na Zagorski noči? – Me tudi ni bilo doma.
> Kje si s princesko preživela dopust?
>
> LP
Forum je zaprt za komentiranje.