Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Stari znanci, kje ste?

Stari znanci, kje ste?

joj…si ti ena grauža!!!!

evo še enga znanca…sam star pa ze nism!:)

Joj, kolk ti nakladaš…

Hecam se, no..

E V O M E N E !!!!!!!!!!!!!!!1

:))))))))))) Joj, kok si ti zlatkan … prav res sladko bitje … :))))))))

Si pa tudi posrečen … A ti pišem romantične poste? Hm … ne vem jst … to je moj način pisanja, pa si prvi, ki si mi rekel, da so romantični … No … kakorkoli … bom poskusila pisati manj romantično …

Srečanje … srečanje … pa kaj misliš, da bo, ko me boš spoznal … boš le videl v živo, da sem čisto normalna 24 let stara pupka, nič posebnega … edino zelo rada se smejem in strašno veliko govorim … :)))))) … če sem seveda v pravi družbi … :))))

No … to da sem žensko bitje se pa 100% strinjam … in celo ponosna sem na to, da sem ženska … čeprav sem mogoče malenkost drugačna od ostalih … ne vem zakaj, ampak vsi mi tako pravijo … :)))))))) Mogoče zato, ker sem tako sproščena … večina žensk je vsaj na začetku precej zategnjenih … Mah …
Glede tistega, da se mi ponujaš … pa sem le napisala, kako tvoji posti izgledajo … Sedaj si lepo napisal, kako je stvar … tako da … nisem več v zmoti … Kar se pa mene tiče … kakšna sem … ti lahko vsi, ki me poznajo potrdijo, da sem točno takšna, kot se kažem na forumu … :)))) Ne da se mi nekaj zmišljevat in se matrat s tem, da bi se tu kazala drugačna, kot sem v resnici … Tukaj sem zato, da se sprostim … :))

Hoh … kaj naj ti drugega napišem, kot da greš pod tuš, če se razgret … hm … ne bi vedela … Konec koncev moj namen ni te zrajcat … hotela sem le biti v pomoč … Če pa hočeš, da te zrajcam … hm … tudi to bi se dalo … Ti samo reci … pa bomo prec poštimali … :)))))))) ;))))))

Oh … kok pa ti vse dobesedno jemlješ … :))))) … he he … Da imam kožo trdo je le prispodoba … tam kjer mora biti mehka in sočna … je ravno taka … bognedaj če ne bi bila … Jo dovolj pazim in negujem, da je taka kot mora biti … :))))))

No … čeprav me mika tvoj predlog, da bi imela miškota za jezit itd. in tebe za sprostitev … hm … (Bgv napenja možgančke in misli misli misli) … nak … nič ne bo … Tudi moj miško zna biti čist fajn če se res potrudi … tako da imam dva v enemu … pa za isto ceno … :))))))))) To je varjanta; zakaj bi kupvala pralni stroj in sušilni stroj … če lahko dobim pralni in sušilni stroj v enemu … :))))))))))))) He he …

Sivi vsakdan? (Bgv pomolo glavo skozi okno in usmeri pogled proti nebu) … jep … danes je čisto čisto sivo … pa kaj … Saj bo jutri sonček … :)))))))

Cmočka …

Lp, Bgv

Pa zakaj? A ni čist simpatičen? :)))))))))))

Lp, Bgv

Pri nas … v Gorici … pa na srečo ne še … Sam je vseeno tako grdo sivo vreme …

Pa rit me od sedenja že boli … danes bo masaža na vrsti zvečer!!!!

Lp, Bgv

upam, da zdaj tud že jaz spadam med vsaj srednje stare znanke. En pozdrav iz prelepe Notranjske, kjer trenutno dežuje kot iz utrganega oblaka:) ampak bomo preživel, smo že kaj hujšega:)

Se bom držala tvojga nasveta :))))))))))))))))))))

LP,
Lena

Hribuc … ejga … kje se pa ti skrivaš? Nič te ni več brat? No … važno, da si se zdej oglasu! No … star pa res nisi … to imaš pa prav … :))))))))))

Lp, Bgv

Ej, sori, ne vem, kva je blo zvečer – mam mejhno mulko in sem bla tam sam čez dan.

Aha, a ti si z našga konca??

LP,

Lena

Kaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj????????!!!!!!!!!!! (Bgv jezna!!!!!) Kdo naklada????!!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))) Sej veš da morem … če mi je pa dolgcajt … :))))))))

Srce … pa da ne boš zdej sam ta post napisal, pa da te pol spet nič ne bo … :((((( Brez tebe ta forum ni več isti … :((((((((((

Cmoka …

Lp, Bgv

Ajda … pa ti si itak naša stara znanka … :))))))))))) (sam da ne boš užaljena zaradi “stare”, kot hribuc … ) :))))))))))))

Dež pa … ne vem … zgleda, da je naše konce vseeno prešel … Cel dopoldan se že pripravlja in grozi … pa nič … zdej se je pa še celo žarek sonca prikazal … Ne vem kaj si misli … (??????????)

Lp, Bgv

Hojla! Saj smo tu, se pa držimo malo bolj v ozadju, saj ni ravno ne vem kakšnih postov, da bi človek želel sodelovati zraven. Ljudje imajo preveč časa in pišejo neumnosti….”oh, danes sem šla trikrat lulat, kaj mislite o tem?”…..na takele je pa res škoda izgubljat besed.

Zakaj pa novi znanci ne bi bili dosti dobri ????????
Se lahko glih tako vržemo v debato

O, pol ti še brcaš na forumu :)))))))

Aja, pa še en odgovor zate: ja, 1x sem celo pred kamero – v eni garderobi… zanalašč :))))))))))))

LP,

Lena

Hanči … to imaš pa čist prav … Zato se pa moramo zbrati mi … stari mački … in odpreti kako zanimivo temo … Se strinjaš? :))))))

Lp, Bgv

Grazia … vsekakor … Samo novi znanci ste stalno gor … in mečete “debate” … Ta stari so se pa p ogreznili v tla, zgleda … in sem jih hotela privabiti spet na plano …

Za debato ste pa seveda dobrodošli vsi … mladi, stari, srednje … tisti ki hoče …

Lp, Bgv

o, vodnarčič”!!!!! Sorry za učeri, nism bla pr aparatu!

No, še ena ta stara, oz. ta srednja!

se tober ta tvoj “ata” tega ne bere;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close