Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Stari znanci, kje ste?

Stari znanci, kje ste?

ja jes tud pogrešam stare klepetalce,tud jes sem opazu da se je pojavlo neki čudakov ki kar neki bluzijo ampak upam da se bo uredilo ko bo konc dopustov

Zdravo Lena

Vidim, da si bla na Kipah na zboru. Jaz letos prvič po nekaj letih nisem utegnil iti pogledat. Kako je bilo? Katera skupina je igrala?

LP

Dragi moj … predragi moj razočaran …

Naj ti najprej odgovorim na tvoje zadnje vprašanje … Ne … nisem samska … Imam mojega dragega predragega miškota … ki ga imam rada rada rada …

Dalje pa … Dokler le pišeš tu in te osebno ne poznam, ne morem reči drugega, kot da to kar pišeš so le besede … Ko se bova nekoč srečala in mi boš povedal ali pa celo pokazal kako strašno fajn fant (moški, ljubimec, dedec) si … potem bom lahko napisala, da te niso le besede … :))))

In nobena “trapica” (hm … kdo bi sploh to bil?) mi ni nič natrosila v mojo ljubko glavico … do določenih zaključkov sem čisto sama prišla … ampak ne se bat … nič slabega …

Hm … a naj ne delam propagande, a? Hm … pa ti ne bi pasalo, da bi te kaka z jezičkom malo podražila? Jaz vem, da meni bi … :)))))

Uh … glede užitka pa … Jep … malo bom res mogla potrpet … dokler ne bom spet v objemu mojega miškota … pol bom pa res srečna … :))

Cmoka cmoka na sladkega smrčka …

Lp, Bgv

Pozdravljena tudi ti …

Lp, Bgv

Smo doma :-))))))))

Milči … ojla … Hm … se mi zdi, kot da so vsi ta stari obupali … Hm … jih bo treba mal za ušesa prijet in jih pripeljat nazaj … se ti ne zdi? :)))

No … saj dopusti bodo kmalu mimo … mularija bo šla nazaj v šolo … in mi bomo imeli končno spet mir … :))))

Lp, Bgv

:)))))))) In kaj delate doma? Na forum … na forum … brž … pa čimveč nesmislov pisat, da mal Primoža zdražimo … :)))))))) He he … :)))))))))) Kok sem danes hudobna … :)))))) C c c c …

Spider … cmokca cmokca cmokca …

Lp, Bgv

potrpljenje je božja mast, pravijo izkušeni!!!!!!!

ko ti bo kakšna muca tvojga miškota popapcala, pa se le spomni na moje povabilo -je brez roka trajanja!

glede tistega; draženja z jezičkom……ti pa res znaš dedca pripravit skorej čisto do….pa to na suho…..
mater moraš pa res bit dobra baba v pravem smislu besede, ne pa te ostale zdolgočasenke s katerimi se moram trudit pa brez uspeha…..!

veš, sem že skoraj obupal, zdaj pa ti svetlo sončece na tem oblačnem nebu…….

za znoret, bom šou kar na eno ledeno pivce, da se mal skuliram, ker še vedno ne morem verjet, da si mogočeeeeee res TA PRAVA, ne pa samo še ena v dolgem nizu nazanimivih zdolgočasenih babnc…….

no pa te ne bom več hvalu, ti lahko na hlavo nakopljem druge nevoščljivke, saj veš če bi se nate spravila nevoščljiva babnca, te še bog ne bo več rešil

a maš ti tud smrček, upam da fletkan?????

še en poskus: a res ne bi mogla dveh dedcev met – eno žvalco(ti praviš:miškota) in mojo skromnost???? ne koj odgovorit, malo počakaj, te bo že tvoj enkrat zjezu(beri ne bo ubogal), takrat pa poklič…..041 xxxxxxxxxx….bom koj prišel, saj nisem daleč, pa če tud bi imel opravko s kakšno drugo………..mene ne bo pregovor zajebal: ura zamujena, vrne se nobena!!!!!!
saj si greha in žrtvovanja moškega vredna, kajne???

dajte tisti, ki jo poznate, malo mi pomagajte, plissssssssssss!!!!!!boste pol še njo lahko sekiral, ker me bo hvalila!!!!!!!!!!!!!

Jest trpim na šihtu:))

res je.

lp ajs

ja nevem kaj je znimi jih bo res treba zbezat na plano,ja kar se pa mularije tiče je pa res že skrajni čas da grejo v šolo.Kako si kaj preživela dopust a ti je kaj deš ponagajal.

He he he he … No … ja … ti moj dragi razočaran … ti pa res znaš pihat ženski na dušo … ja ja … si ta pravi tičko, ti … :)))))

Če ne drugo … bova lahko imela midva vsaj fajn pogovore … že vidim, da si fajn sogovornik … prav fleten nasmešek si mi privabil na obraz …. :))))

Potrplenje praviš … hm … dobro bi bilo imeti malo potrpljenja … ja ja … ko bi le bogec poslal malo te masti tudi meni … bi bilo zelo luštno … :))

Pivce pivce … pa fejst ohlajeno … prav prija, ko si malo preveč razgret … ja ja … se strinjam … ali pa lepo hladen, mogoče celo lede, tuš … Tudi ni slaba ideja … če je v dosegu …

Kar se pa nevoščljivk tiče … hm … trenutno dvomim sicer, da se bo kakšna javila … ne vem, no … Ampak sem v času mojega “bivanja” na forumu doživela že marsikaj … tako da sem dobila trdo kožo … in me zlahka ne spraviš s tira … Jezik pa imam tudi dovolj nabrušen, da znam vrniti milo za žajfo … :))))

Hm … nekam čudno se mi ti ponujaš … Ali si res tako strašno razočaran, kot pravi tvoje ime … ali pa že skoraj obupan … :))))) Upam, da ne eno ne drugo …

Žal pa jaz nisem tip za met dva moška … še z enim komaj shajam in me že ta ob živce tu pa tam spravi … kaj bi bilo šele, če bi imela dva … :))))))) Bog pomagej … :))))) Moški ste neka čudna sorta živali … :)))))))) … še bolj čudna kot ženske … hi hi … :))))

Lp, Bgv

Uh … milči, dragi … dopust dopust … Od desetih dni, kar sem bila na dopustu, smo imeli 4 dni sonca, s tem da smo eno sončno vreme porabili za vožno tja daleč do Brača … Drugo pa dež dež dež … No … saj sedaj ko malo pomislim, konec koncev se nismo imeli tako slabo … samo kaj ko so tej deževni dnevi minili tako hitro, da se mi zdi, kot da ne bi bilo dopusta … Eh … bo že …

Pa ti? Ti si bil kaj na dopustu?

Lp, Bgv

Uh .. Robi … kdo pa ne? Danes je celo ta dolga runda … tja do 17h … Uh uh … Najraje bi preselila pisarno ven na travnik … da vsaj ne bi bila med temi štirimi stenami … pa kaj si morem … Kabli od računalnika so prekratki pa miza pretežka … pa še deževat bo počasi začelo … tako da … Taka je naša usoda … Čeprav … še dobro nam gre, če imamo čas klepetat na forumu … a ne? :)))))

Lp, Bgv

Ajs … kot vedno … kratek in jedrnat … :)))))) (ups … v besedah … za drugo ne vem … ) :))))))))))))))

Lp, Bgv

ma ja sej če si v dobri okolici,v dobri družbi pa neglede na vreme se maš lahko fino
je pa res da čes sonce ga pa ni

A jaz tud?

Do 16-ih sedet pred računalnikom,oh dolga bo še,kaj bi brez foruma ??
Pr nas v Šk.Loki pa že dežuje:((

morem ti še tole napisat preden grem mal na zrak

ne piši mi takih fletkano romantičnih postov, saj sama ugotavljaš, da sem verjetno strašno razočaran ,obupan…pa take fore…..še dobro, da si nisem že kej naredu, ti bogca!…
sedaj pa srečanje s tabo……..mater, če te nebom hmal spoznov, bom pa res……………..

drugače se pa žal vidi, da si kljub temu ženska bitje pa čeprav daleč pred ostalimi zblojenkami, ker si že začela s tistimi:
da se ti ponujam…….jest te hoeč le ujet, spozant, da vidim, če si res takšna mucka, kot sva se uvodno spozanla ali je to spet samo malo bolj prefrigan in zlagan babji blef??????

sem pa kar malo zmeden nad tistim tvojim dobrohotnim predlogom, če je dedc razgret, naj gre po tuš……daj no, kar bolj izvirnega bi pa res lahko predlagaala ali pa vsaj namignila…..a veš kako bi blo to boj rajcig!?

kje pa imaš trdo kožo? upam, da ne tam, kjer mora biti mehka, sočna…..ti jo bom jaz malo…………..

glede, da ne moreš dveh dedcev imet……..? predlog: miškota imej za jezit, pospravljat pa ostale traparije, mene pa………….

de ne bi blo pomote: z mano pa romantiko, svečke, večerne sprehode, branje želja iz tvojih globokih temnih učk,rokca v rokci, stisk dveh žejnih teles, iz kota nežni zvoki glasbe naprimer poznaš tisto od JasminaSTAVROSa- kocka šečera ali Ljubio sam anđela (če ne poznaš,pejd poslušat)…skratka minute z drugega sveta in drugega časa….

ne zgubljaj časa v sivem vsakdanu., te čakam. ti moja………….

Lenči … pa seveda, da ti tudi … Saj tvoje kdaj zbadljive pripombe so kot svež piš vetra na forumu … :)))))))))

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close