Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Stari znanci, kje ste?

Stari znanci, kje ste?

Dva tedna me ni … pridem nazaj na forum … in vidim same nove nicke … pa neke čudne pogovore med razočaranimi moški, ki si mislijo kaki super ljubimci so … in ženske, ki ne vejo niti, zakaj so na svetu … Groooooza …

No … saj ne vem točno za kaj se gre … Mogoče je res to poletje malo čudno … mogoče sem jaz čudna … ampak …

STARI ZNANCI … PRIDITE IZ SVOJIH BRLOGOV … POKAŽITE SE … DA VRŽEMO SPET KAKO DEBATO NA STARI NAČIN … !!!!!!!!!

Lp, Bgv

Čau , sonce !
Zgleda , da sva bili istočasno na dopustu .
A že ješ krofka in kofe ?
Kaj pa tvoj projekt baby ?
Ti pošljem en filmček na to temo – da se boš mal smejala in zamislila tud :)))

lep dan tebi in vsem od Nikite

samo en lep pozdravček preden grem s psom na sprehod pa enga :*

Ojla šefica … :))))))))) He he … ja … zgleda, da res … istočasno … A si imela tudi ti deževno pol? … eh eh …

Kafe in krofek je še v želodčku … zdej se počasi pripravljam na čik pavzo … :))))

Projekt baby … hm … tablet ne jemljem več … kako bo … bomo pa videli … Kot sem rekla, če rata rata … Sicer trenutno imamo malo krizno obdobje, ker je miško ostal brez službe … tako da bo bolje, če malo popaziva … Bomo videli …

Lp, Bgv

Hej, hej, Bgv!

A je blo luštno na morju?

Mi smo meli pa na našem koncu ravno ta vikend zbor motoristov!! Škoda, da te ni blo, bi te zihr pršla pogledat.

LP,

Lena

Since … :******************** … kje se pa ti skrivaš. Glej, da ko prideš s sprehoda, da se še kaj oglasiš … A misliš, da se zadovoljim z enim samim kratkim pozdravom pa lupčom? :))))))))))))

Lp, Bgv

Ejla … Lenči …

Kdaj pa na morju še ni blo luštno? :))))))))

Joj Lenči … si ne moreš niti mislt, kako sem hotla prist v Krško na zbor … a žal ni zneslo … Najprej zato, ker smo se ravno v petek ponoči vrnili z dopusta … in drugo, ker imamo za naredit servis na motorju in se ne smemo preveč vozit okrog (je že 300 km čez) … Čene bi pa sigurno prišla … in vsekakor bi vas vseh prišla obiskat … Tko pa ni blo nič … :((((((( …

Se bomo pa že vidli na kakem srečanju … upam, da bomo kmalu kaj organizirali … ker bi vas full rada spet videla, da se malo nasmejim iz srca … :))))

Lp, Bgv

no bugi

pozdravljena če si punčka, jest sem pa nov!!!!!!!!

me boš sprejela v svojo družbo, boš videla kako sem pridkan!!!
sam da se ne boš koj zaljubila vame, veš sem staromoden in ljubezniv, pa rabim kar nekaj časa, da se na novo simpatijo privadim!

pa ne verjami, če me bo hotel(a) kdo prikazati v dugačni luči!!!! veš je večina čistih egoistov, k te hočjo samo zase, lumpi grdi!

a si se imela fajn? greva na kakšne sladoled, komaj čakam! kar čutim, da si ti taprava zame!!!!
aja, upam da si punčka, veš sem pravi moški!!!!!!!!!!!!1

prijeten dan želim in kmalu nasvidenje lubči

A je bil v Krškem tud kakšen zbor??

Jest sem mislila tistga v Trbovljah :)))))))) Smo mel cel vikend fešto po Zasavju… in ugotovila sem, da cel kup folka poznam… me pa še vedno niso prepričal, da bi se šla pelat 🙁
Je blo res pestro, cel kup tujcev, pa en tipo z Gorenjske, ki je našega petrolovca nategnu ko psa… revež je bil čist preč :)))))

LP,

Lena

Po treh tednih sem nazaj!

Lepo pozdravljen/a!

Osladno ……..

Ne se preveč hvalit – da ne bo katera preveč pričakovala :))))))))))))))))

:)))))))))))) He he he … Dragi razočaran … veš … nekoliko sem prebirala poste nazaj … in … No … ne bi rekla, da si ravno tak, kot pišeš … :)))))))) … Kakorkoli … v “moji” oz. kar “naši” druščini so dobrodošli vsi, ki ne netijo prepirov in ki ne govorijo neumnosti … (no … ja … recimo … tu pa tam nam uide tudi kaka neumna … ) :))))))))))))

No … če bi pa rad šel na sladoled z mano … ni problema … pridi na srečanje, ko ga bomo imeli … in mi lahko komot častiš en sladoled … temu nikoli ne rečem ne … :))))))))))

Lupčka …

Lp, Bgv

bok in lep pozdrav – tudi jaz sem bolj nova, ampak dovolj dolgo sem tu, da ti lahko zaupam, da se bos hitro navelicala razocaranega – na trenutke postaja vsiljiv – ta trenutek traja od takrat ko se je prikazal na forumu

no, pa da te se enkrat lepo pozdravim in ti zelim cim lepso vrnitev v vsakdanjo realnost

lp. i-ha-ha

:)))))) A ja … a Trbovlje si ti mislila … Ja … tudi za Trbovlje sem vedla … samo me je bolj mikali Krško … ker se poznamo s klubom … imamo par kolegov iz tam …

No … kakorkoli … enkrat se probaj it peljat … pa vozniku reč, naj se ne dela frajerja … pa te bo prec ogrelo za motor … :)))))))))))))

Lp, Bgv

He he … Lenči … pa saj je čisto sladek … :))))))))) … a ga ni užitek brat … (seveda .. če se zavedaš, da so vse samo besede … ) :)))))

Lp, Bgv

Draga i-ha-ha … hvala za opozorilo … a smo imeli že toliko “razočaranih” tu na forumu … da sem jih že navajena … in tudi če bo postal vsiljiv … pa kaj … Sigurno ima kako zanimivo zgodbico za povedat … pa čeprav je izmišljena … :)))))))))

Hvala za lepe želje … in upam, da boš tudi ti postala in ostala naša … :))

Lp, Bgv

hvala za pomoč!!!

vsiljiv praviš?????????????ne štekam!!!!!!!
je pa vseeno hvala zame, da si trditev ŽALJIV za druge prihranila!!!!res ti hvala in 100 poljubčov, kamor si želiš!!!!!!!vauuuuuuuuuu
glde tistega vsiljiv pa a veš tisto:
CAGAV FANT ŠE NIKOL NI PRI PUNCI SPAL

Ja , smo bili na Štajerskem in skor pocrkali od mraza – sej veš , da smo mi navajeni na drugačne temperature 🙂
Pa zalivalo nas je tudi malo.

Upam , da je kriza začasna !
Drži se !

lp N.

Ehm … oprostita če vaju motim … ampak … že v prejšnjih postih sem prebrala, kako strašno sta si vidva všeč … ampak prosim … pojdita na kako drugo temo … in si tam izkazujta svojo ljubezen … :)))))))

Pa cmoka …

Lp, Bgv

no bgv
a si tud ti že začela tko………..kaj pomeni samo besede??????!!!!!!!!
pa je konec idile, jest pa sem tko upal, končno ena prava zame, ta prava ženska, ki ve zakaj…………..
še vedno upam, da se ti je zareklo ali pa ti je kakšna trapica nesmisle natrosila v tvojo luštkano glavic (saj jo imaš, kajne) in je bil to samo trenutek slabosti, ki pa te je že minil!!!!!!!

prosim te edino, ne delaj propagande, da sem sladek, bo hotela kakšna koj z jezikom probat (polizat) pol bom pa imel probleme, kako se je rešit!!!!!! mi boš mogla takrat pomagat OK???

kar pa se UŽITKA tiče: samo malo počakaj in potrpiiiiiiiiiiiii

a si še samska?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close