Najdi forum

Stari bomo 6 mesecev

Pozdravljeni!

Še malo nas loči od tega ko bomo sari 6 mesecev. Čas kar prehitro mine in sedaj ob rojstvu male princeske Titu, sem vse podoživljala,ves strah in vso srečo.
Naš mali binki se lepo razvija, čeblja, že skoraj samostojno sedi. Sicer pa si nikoli nisem mislila, da je materinstvo lahko tako lepo, da ti otrok z enim zapeljivim pogledom ali nasmeškom, prežene vse še tako mračne misli ali slabo voljo. Enostavno vam ne morem napisat, kako smo srčeni da ga imamo, in preneko noč se zahvalim Bogu ( pa čeprav nisem tako zelo verna) za otroka, ki nam ga je poslal v naše življenje.
Naš otrok, me je tako pomiril, da sem pred tremi meseci zanosila (čeprav so zdravniki napovedali da to ni možno po naravni poti) vendar je bila nosečnost izvenmaternična in morala sem na operacijo. V srcu me še vedno stiska, toda ovrgla sva teorijo in dokaza da je v igri psiha, zato pravim da je naš binki čudežen, tako in drugače.

P.s. Naj vam povem da sem videla Princesko od Tita. Prava mala lepotička!

Sigurno se vam v kratkem javi tudi Tit in bo sama kaj več povedala o svoji izkušnji.

Lep dan !

Eva*

Eva, vesela sem skupaj s taboi. Še kako velja rek, da za otroka ni dovolj le to, da ga mati rodi, ga morata starša tudi ljubiti. Vsako rožico je potrebno zalivati in negovati in ti to delaš z veliko ljubeznijo, še bolj zato, ker si s trudom postala MAMICA.

Me, ki nam je bilo dano, da smo same brez večjih težav postale mamice po najbolj običajni poti, se največkrat niti ne zavedamo, kako ti je ob misli, da mogoče nikoli ne boš pestoval svoje štručke. Ko občasno preberem teme na forumu Neplodnost ali pa Posvojitev, me kar stiska pri srcu.

Skratka, tebi in tvojima možakarjema želim vse naj naj in spomni se, da otroci še prehitro zrastejo, zato je potrebno zlasti tista najnežnejše leta čimbolj izkoristiti. Sama to opažam pri starejši hčerki, stari 8 let in mi je kar žal, da je že tako “velika”.

Ja, prsiha dela čudeže, v pozitivno in negativno smer. Tudi moja soseda in njen mož sta se skoraj 10 let trudila za otroka, opravila razne postopke, katerih naziva niti ne vem, ratalo pa ni nič.
Ko sta puško praktično vrgla v koruzo, pa je po popolnoma naravni poti, brez kakršnihkoli “pripomočkov” zanosila. Še dobro se spomnim, ko mi je le kakšen mesec prej razlagala, da bosta pač ostala brez otrok in da se tudi brez otroka lepo razumeta (kar je temelj vsega). Bila je sproščena in “vdana v usodo”, bi se temu reklo. Potem pa takšen čudež.

Srečno.
Mimika

Eva,

cestitke ob 6. mesecnem rojstnem dnevu in Tit, ki zdaj foruma verjetno nekaj casa ne bo prav pogosto brala. Res mi je zal, da nosecnost ni uspela, vsaka taka izguba je zelo boleca. Vendar se lahko zgodi se kak tak cudez, pa bo vas binki dobil bratca ali sestrico. Jaz sem donosila sele v tretji nosecnosti, po tem ko so ze vsi zdravniki veckrat dvignili roke nad mano. Zdaj pa samo upam, da se bom se kdaj v zivljenju lahko naspala (morda cez kaksno leto?).

Ooo, mami, kako je pol? Vidim, da si čist notr padla in da se imaste preklemano fajn! To, to! Kako je luštno prebrati takšne poste, kot je ta tvoj! Še malo in boste še bolj sproščeno uživali!

Javi se še kej s kakšno luštno dogodivščino vašega Binkija! Zdaj verjetno že ima kakšne luštne svoje fore, kajne? Koliko zobčkov že ima? Že papate kašice?

Vse lepo!

Taja

Ja naš Binki že pridno papa kašice od 4. meseca, pa poskusila sva že monti mmmmmmmmmmm fino pa juhice pa špinačo in krompir. Zelo rad je ima dva mlečna obroka zjutraj in zvečer čez dan pa vse na žlico. In danes je dobil svoj prvi zobek Juhuhu, vsi datumi se mi nekam poklapajo, saj ima danes njegova babica roj. dan in pred 4imi leti sva midva z možem na današnji dan bila prvič na IVF-u. Drugače je pa malce zbolel dobil je osip in povišano temperaturo in boli ga grlo. Bila sva pri dežurnem in je staknil en virus. Sedaj se zdraviva z carklanjem in Calpolom.
Zelo se že pogovarja z APA, PAPA, BRRR in se naznansko rad in lepo smeji. Sead spanka in ko se bo zbudil o šla naša družinica na en rahel sprehod, če ne bo prej dež.

Lep dan Vsem!

Eva*

No, to pa je poročilce! Hitro naj se pocajta!

Papa, Taja

New Report

Close