Najdi forum

Pozdrav,

sem 12 let mlajša od partnerja, kateri ima od prej 3 otroke jaz nimam. Problem nastane, ker bivša partnerka otroke ščuva proti meni (brez razloga saj sta bila 4 leta narazen ko sem prišla jaz v njegovo življenje), plačuje vse, lepo skrbi za otroke in tudi stanovanje ji je pustil, napisano na njo.. to pomeni zame, da teh otrok (najstnica in mlajsa dvojcka) ne smem niti videti – vse počnejo sami, prazniki in rojstni dnevi, dopusti ipd. Po treh letih najine zveze se to ni spremenilo in tudi ne kaže da se bo – najstnica je že polnoletna (19). Poleg tega, ker sem se priselila k njemu takoj, torej živim pri njemu tri leta , se tam ne smem prijaviti saj ve kaj se mu je zgodilo prvič. Poroka, zaroka, odpade zaradi njega – ne verjame v to ni nil porocen je pa to moja zelja Res pa je da delava na otroku, kako leto, ampak ni uspeha saj imam jaz neke težave in vprašanje kaj sploh bo iz tega. Sva pa v redu se razumeva če odštejemo to prejšnje življenje – del sedanjega. Se to sploh vztraja tudi če sva zaljubljena in se res lepo razumeva,je to sploh dovolj? Hvala za nasvet kakšne “druge žene” oz izkušnje a se to s časom  spremeni… hvala Zmedena

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Gospodična

Višja sila vam gre na rokos tem, da ne morete imeti otroka z NJIM, ker ta moški NI vam namenjen in iskreno, vajina prihodnjost ne bo nič kar rožnata.
Torej, živite pri njemu in niste za stalno prijavljena tam?
Noče se poročiti z vami, ker ne verjame v to?
Samo stran.
Eno je zaljubljenost, drugo je ljubezen.
Če niste spoznala njegovih otrok v treh letih…ta moški je še vedno pod vplivom bivše partnerke.
Bog ne daj, da imata otroka..KJE bo prijavljen?
Ali boste samo še ena izmed množic samskih mamic, ki so padle na foro moškega, ki bi imel otroka, pa se je premislil?

Sam imam 16-letnico in, kot bi njej dejal, tako povem vam;
Nimate obvez, odprite oči in ušesa. Zunaj je nekje moški, ki vas bo sprejel z vsem svojim srcem in bosta skupaj imela otroka, ker vama bo NAMENJEN.

Prejšnja življenja so prejšnja.
On v TEM življenju vas ne spejema v svojega (niste prijavljeni, noče se poročit z vami).

Mogoče je skrajni čas, da zapustite dom, kjer niste dobrodošli, moškega, ki ima kup izgovorov za VAS in se odprete moškemu, ki vas bo z vsem svojim srcem sprejel in oba bosta eno.
S tem, žal, niste.

Objava čaka odobritev

Zelo slaba popotnica za naprej .Tudi sama sem bila nekoč v zvezi z moškim,ki je imel otroka od prej in prav tako je bil sam okoli tri leta ,ko sva se spoznala .Vse je bilo lepo in prav dokler se bivša ni začela vmešavat na sto in en način kadsr je bil njegov sin pri naju .Preko otroka je tako izsiljevala in manipulirala ,da bi lahko napisala roman .Seveda to vpliva na odnos ,in to kar si napisala je samo še potrditev,da tukaj zdrave prihodnosti ni .V svoje dobro pojdi stran in to čimprej ,ker te ta partner gleda kot opcijo daleč pa od tega,da bi mu bila prioriteta .Vse kar je tebi všeč in pomembno njemu ni ,torej ??? Dobro veš sama ,da tak odnos ni ok.pa se samo tolažiš in iščeš potrditve ,da le ni tako slabo vse .To kar si napisala ,bi jaz pobegnila stran ,ker očitno niti sam ni predelal odnosa z bivšo ,otroci so le izgovor .

New Report

Close