Najdi forum

starejši gospod, boštjan

Pozdravljeni,

sem že spraševala na starševskem čveku, pa se je kot ponavadi vprašanje izrodilo s pametovanjem in osebnimi travmami. zanima me kako omeržiti starejšega moškega ne da bi izpadla prostaško. zelo mi je privlačen.

hvala in lp

26 let razlike in to vidiš kot:

on = starejši gospod
ti = mlajša dama

omrežiš ga podobno, kot bi svojega očeta.

za pokozlat je tale komentar.

Ravno tako kot vsakega drugega, ki ni toliko star.
Vprašanje je kaj “starejši gospod” išče (če sploh kaj). Lahko ga “omrežiš”(karkoli že to pomeni) s svojim telesom (kar je bolj kratkega daha) ali s svojo osebnostjo, ki načeloma traja dlje in je zadeva bolj zadovoljujoča je pa zadeva bolj kompleksna, ker osebnost težko nališpaš/našminkaš tako, da se ne bi (kmalu) opazilo. Kdor ima oči na pravem mestu. 😉

Mi pa ta tvoja želja omrežiti nekoga deluje bolj v nekem posestniškem duhu, želji po obvladovanju, čemer “starejši gospod” ne bo nasedel če je vsaj g od gospoda 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Na žalost si v paradoksu – tega gospoda lahko “omrežiš” z zrelostjo – ki ti je pa očitno manjka, če
si ga želiš omrežiti….

Jaz pa vidim paradoks v tem, da misli, da obstaja poseben način za omreženje določene starostne skupine.
Pa s pretvarjanjem itak ne moreš daleč priti. Bodi, kar si – če si mu všeč, bo zatrzal, če mu nisi, mu pač nisi. Tako kot velja za vse ostale moške.

hvala za nič, samo posploševanje in obešanje na nepomembne detajle. da o kavzia psiho-analizah ne govorim.

Čaki mal, a ti dejansko verjameš, da obstaja poseben protokol za osvajat “starejše gospode”, karkoli naj bi to že pomenilo? In da vsi tako zvani starejši gospodi padajo na do pičice enake ženske oziroma njihova izvajanja?

Sem se spomnila zdaj problemov z enim takim “starejšim gospodom” v službi. Nič drugega mi ni bilo treba naredit, kot da sem si enkrat oblekla kratko krilo za službo, pa je bil ves penast. Mi je pa šlo ful na jetra, ker je sodelavka mojih let o njem vedno govorila, kakšen “starejši gospod” je, v smislu uglajen, pravi gentleman. Starejši je bil pa kakih 30, 35 let. Mogoče pa lahko tudi ti poskusiš s kratkimi krilci?

mlajša dama,

Hvala za vaše vprašanje.

V temi na drugem forumu ste napisali, da ste stari 31 let. Torej dovolj, da se zavedate posledic svojih odločitev v prihodnosti.

Način omreženja ni toliko odvisen od vas, ampak od starejšega gospoda. Najprej boste morali enostavno biti v njegovi bližini, da boste zaznali ali je iz njegove strani podoben interes. V primeru, da je, z omreženjem ne boste imeli težav, razen če je seveda srečno poročen in dovolj moder, da se bo znal upreti čarom mlade dame.

V primeru, da na “prvo žogo” ne bo njegovega interesa, lahko skušate deloma s seksipilom, deloma s tem, da mu daste vedeti, da je na nek način pomemben (to je ponavadi moškim všeč, še posebej starejšim, saj jim libido v teh letih zelo pada). Bolje kot se bo počutil v vaši bližini bolj bodo padale obrambe, ki ga zadržujejo, da bi bil z vami. Daste mu lahko tisto, kar on nima – mladost. Zaradi tega se bo tudi on počutil bolj agilno in vitalno.

Ker ste napisali, da imate z njim dolgoročne načrte, se boste morali v eni fazi soočiti tudi s tem, da bo morda v neki točki v vas videl svojo hčerko (tako se bo tudi obnašal), da zna zapasti v depresijo, ker ne bo mogel biti dovolj potenten za vas, da bo začel posegati po različnih poživilih za potenco… Vse to pa lahko odnos potegne dolgoročno navzdol, saj se ob vas ne bo več počutil dobro, ampak slabo. Vse je seveda odvisno od njegove vitalnosti. Poznam moške, ki so pri 56 letih še zelo vitalni in se lahko pred njimi skrije marsikakšen 30 letnik.

Želim vam vse dobro.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

za pokozlat je tale komentar.[/quote]

Pogrešaš še enega očeta? Pa kozlaj.

New Report

Close