Najdi forum

Zdravo! Imam 9 let starejšega fanta jaz sem 21 on pa 30. Sedaj me leta ne motijo! Ali me bodo čez 10 let?

Kolk starega fanta (moža) boš pa imela čez 10 let?

Leja, tudi pri meni je podobno, samo eno leto več je razlike, se pravi 10 let. Pa je prav fajn in že osmo leto uživava skupaj.

Najine številke: jaz 27, on 36, sin star 1,5 leto, zveza 9 let, poročena 3 tedne.
Ni mi žal. Leta me nikoli niso motila.

Če je to prava ljubezen potem te ne bi smelo motiti. Med mojima staršema je 8 let razlike, prav tako je mami mlajša in se imata čisto fajn.

Zakaj sprašuješ stvari, za katere veš da ne boš dobila pametnega odgovora? Se zavedaš koliko je tu enih dejavnikov vmes, pa koliko časa je še do takrat. Mogoče boš že čez en mesec nesrečna, mogoče čez eno leto, mogoče boš srečna pa tudi čez 10 let. Si to hotela slišat? Ker vse drugo je larifari in ugibanje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po moje zna biti razlika zdaj mnogo bolj moteča kot pa kasneje.

Mislim, da si z leti ljudje postajamo nekoliko bližje. Sploh če se ne zapustimo, kar pomeni da razlika ne bo moteča, če bo tvoj fant aktiven človek in bo s tem ohranjal mladost.

Če pa se človek zapusti, zredi in zavali, se pa leta začenjajo kar hitro poznati – in seveda to kasneje vpliva na vse. Namreč, ko boš ti (po enih teorijah) pri 32-tih na vrhuncu spolne moči, bo on star 41 in če ne bo ohranil vitalnosti….

No, kot sem pa zapisal zna biti razlika bolj moteča sedaj. Npr. jaz sem 32 in ne predstavljam si, da bi (resno) hodil z 21-letnico. Se mi zdite malo nezrele in zgubljene. Seveda, če se pa samo hecata…

New Report

Close