Najdi forum

Draga Katja !
Sem brez besed. tudo to je možno kar ti praviš, moraš pa priznati da je vic rec smešen.
Glede mojega mišljena ,da ga nebi 2 X ponavljal ,si preberi ponoven odgovor na SARO !
Rad te ima “Štumpantl”

Ni panike Max.

Se pravi, ta zanima, kaksne so tiste okoli 30, mogoce malo čez?

Opasne, Max, opasne.
Eno imam pri hiši, tako da, mi kar verjemi.
V srednji šoli smo poslušali uno od Kreslina, …počutim se dobro, za svojih, 30let..
takrat sem mislil, šit, 30let, do je konec, tik pred smrtjo, če padeš v kako luknjo, se ti niti ne izplača hodit ven. Sedaj sem 33 in seceda razmišljam drugače.

Da imaš starejšo, ni panike, navsezadnje, kot starčki, postanemo tipi prej opravilno nesposobni, kot tipice. (bojda).

Kje si našel tega Kreslina! A se spomniš: ….Vsak dan igrali smo karte ob okrogli mizi tej… igrali smo igrali, vso noč in ves dan, iskali koncu smo zaman….. A?
Seka, seka (pa ne sestra)

Lep deževen dan vsem skupaj!

…..bili smo štirje, ostal sem sam, postrelil sem ostale tri….
……..NEKOČ PA………
te, igre bo konec, te, igre bo konec…….

Ooooj mlaaadoooostiiiiiiii mojaaaaaaaa….
Takrat se je delala muska!

Hm, le zakaj tako odgovarjaš? Nekako negravžno, sorry.

Hm, le zakaj tako odgovarjaš? Nekako negravžno, sorry.

To vprašanje je namenjeno Katji, ne vem zakaj ga je zanselo sem.

No, ko smo pa ravno pri starejših ženskih, pa bi samo nekaj povedala eden slučaj nekdanje moje sodelavke. Ona je stara 43 let mož ji je hmmmmm…. srce. In imela je prečudovito hišo in dva sineka, službo, avto, denar v končni fazi ji nič ni manjkalo. Spoznala je enega mladega fanta 25 let, ki ji je obljuboval boga z nebes. Ona nora ne morem drugače povedati mu je slepo verjela. Povedal ji je, da ji je službo zrihtal stanovanje ma vse in vse mogoče. In kaj? Tako jo je prepričal, da je prodala hišo avto vse kar je imela. In kaj sedaj ima? (NIČ) GOLA SIROTIKA. Sinova sta pri starših od očeta ona pa prosi. Kako je nisko padla in sama sebi jamo skopala. To je pa žalostno samo, če je pa ženska tako naivna. Samo to sem hotela napisati slučaj z mladim fantom, do starejših žensk.
LP marelica

P.S. goga ne zamerim ti, ker si pisala naša marelica*** ne nisem to jaz saj vidiš, da sem napisala eden slučaj pod mojim pravim in polnim nickom.
Lepo se imej marelica
LP marelica

sara:)) zadela si bistvo 🙂 cestitam za tako pameten odgovor, saj so sami zelenci tule, tale forum postaja odlagalisce raznoraznih znacajev, tvoj moram reci je lep.zelim ti veliko srece in polnokrvnosti se vnaprej, ker se popolnoma strinjam s teboj:) imej se lepo in lep pozdrav

Starost sploh ni problem, če ženska dost dobro izgleda. Ko sem bila stara 30 let, sem imela avanturico z enim 23-letnim, pa je bilo prav lušno. In pri 33-ih z enim 25-letnim. Obakrat sva oba itak vedela, da ne more trajati in sva se tudi prijateljsko razšla, ko je prišel čas za to.

Zelo zmoto je misliti, da so ženske po tridesetem za staro šaro. Kar nekaj jih je, ki zamikajo mlajše fante. Še posebno take tipe, ki se ne želijo še resno vezati in so rajši v nekakšni “priložnostni” zvezi.

Lepo se je strinjati z nekom, ne? Vendar tu nismo samo zato, da bi se strinjali. In bi bil čas, da nehaš deliti ljudi na tiste, ki so na tvoji strani, s katerimi se strinjaš in na tiste “druge”, ki bi jih najraje odstranila. Osebno sem že sita posameznikov, ki hočejo skupaj združevati istomisleče. Žal ne bo šlo. Navadno taki, ki to počnejo, tu ostanejo na koncu sami.

Ko že tako razpredate, pa še en vic:

Mož in žena, oba pri šestdesetih, gresta ločeno na dopust, ker sta drug drugega že sita.
Pa pošlje mož ženi razglednico, in piše: “Draga žena, imam se krasno! Dobil sem eno dvajsetletno in super uživam!”

Žena odgovori: “Dragi mož, tudi jaz se imam krasno! Tudi jaz sem si ujela enega dvajsetletnega in se imam super z njim. Vendar, dragi mož, pozabljaš na zelo pomembno stvar: matematiko! 20 v 60 gre trikrat, 60 v 20 pa nobenkrat!”

Kaj jaz mislim o tem? Starost je samo state of mind. Ženske smo VEDNO v najlepših letih, pa tudi če smo stare… – važno je kako svoja leta “nosimo”. Zato zaradi takega razmerja ne bi prav nič vihala nosu. Kakor komu paše.

Pozdravček.

Živjo Max!
Stari ni panike. Stara sem 32, moj izbranček pa 24. Nič lepšega se mi ni moglo zgoditi. Oba uživava 100/h in to ne traja en mesec, pač pa že več let.Ta kombinacija je ful dobra, on se je malo zresnil, jaz pa postala še bolj nora kot prej.
In tudi če bo te veze konec, bom sigurno “iskala” pri tvojih vrstnikih. Pač ljubim mladost. Max oglasi se mi!!

New Report

Close