Najdi forum

Starejša punca in zanositev

Pozdravljeni,

star sem 26 let in imam punco, ki je stara 36. Res je super in imam jo zelo rad. Za sabo imam že nekaj resnih zvez in približno vem, kaj želim od punce. Je pa res, da moja prioriteta nikoli ni bila zveza, ampak kariera, ki ji posvečam večino časa. Imam svoje podjetje, ki super posluje in načrtujem razširitev, kar pomeni več dela v tujini. Glede na starost punce je pri 40 zadnji čas, da zanosi. Se pravi, da imava še 4 leta. Jaz si otroke želim, ampak vedno sem si predstavljal, da je to enkrat v prihodnosti, sedaj pa bi bilo to dokaj kmalu. Kaj vi predlagate?

Morda imam malo občutek, da bi ona kar takoj. Verjetno je to zato, ker se jo čas, ko je možno izteka? Morda se bere grdo, ampak malo me je strah, da je z mano, ker sem pač “dober” kandidat. Se pravi zvest, skrben, z zelo dobro plačo. Predlagal sem ji, da morda počakava 10 let na otroka in ga takrat posvojiva. Ni bila navdušena. Razumem, da ne more večno čakati, ampak občutek imam, da sem pač dober darovalec in dober potencialni oče. Je pa res, da sem z njo malo časa, ker delam. Se pravi, da bi dosti delal še naprej ona pa bi skrbela za otroka. Če bi rabila pomoč v gospodinjstvu bi valda najel čistilko, varuško. Ampak jaz ne bi dal na stran kariere.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Ona voha denar. Cimprej more zanosit a bo mela kaj od tebe

@12345

Pardon, kako pa si dober kandidat? Eni 36letni ženski govoriš kako želiš družino in otroke, istočasno pa ji govoriš kako želiš čez 10let, in tu po forumu, da te izkorišča za denar.

A se ti to zdi spodobno?

Veš, da je 36, veš, da pri 46 ni čas za prvega otroka, … Zakaj to delaš? To ni bila neka skrivnost ali razodetje v zadnjem trenutku – saj si vedel, da je 36 in želi družine. Zakaj ji jemlješ oziroma uničuješ možnost materinstva? Če si prepričan, da te izkorišča za denar – zakaj si z njo?

Sama sem samska čez 30, posledično malo bolj osebno jemljem tole zgodbo, ampak jaz se ob tem ne sprašujem ali jo imaš rad – sprašujem se kako lahko nekoga tako sovražiš, da namerno zavajaš. A je nimaš niti toliko rad, da bi ji vsaj direktno povedal, da ne želiš otroka z njo in nisi dovolj prepričan v vajino zvezo, da bi ji dal vsaj možnost izbire materinstva.

Po 35 je geriatrična nosečnost – 3 leta sta par, vedel si koliko je stara oziroma, da je desetletje starejša. Pa kako moreš?

Opomba: tale “3leta sta par” je podrobnost iz ene druge objave – predvidevam pa vseeno, da nista par samo 3dni.

Ostalo vseeno velja – veš koliko je stara.

Ženska pri 36 ve, da si zeli druzine in verjetno tudi cimprej, saj se ja dejansko bioloski cas izteka. Kaj ce bo imela probleme pri zanositvi…lahko se potem vse skupaj zavlece do 40 plus (ene od 26 pa do 31 leta ne zanosimo in se mucimo)..tak da ja ce jo imas rad se bosta o tem pogovorila, ker mislim, da ni lepo, da zenski odreces zeljo po otroku, ki jo nagonsko cuti. Vprasaj jo, kaj cuti, ko vidi druge mamice z vozicki ali noseco kolegico. Moski si se predstavljate ne…

Ce nimas namena imet otrok z njo ji to povej, nato se odlocita kaj bosta z zvezo dalje.

pusti jo da ima moznost se koga spoznati in si ustvariti druzino pred 40im. zakaj si tako sebicen da jo vleces za nos in ji krades leta? mislim da ni fora v denarju ampak v tem da ve da se ni cas izteka ali bo imela s tabo ali pa tezka. ker ne mores imet otroka z nekom ki ga poznas eno leto… pusti jo zivi  za svoje podjetje njej pq daj sanso da si ustvari druzino s kom drugim.

Sam sem imel prvega otroka pri 28.. Nisem se čutil pripravljenega in niti približno nisem imel vaših pogojev. A to je bilo najboljše kar se mi je zgodilo. Sedaj je najmanjše pred zaključkom gnazije, starejši pa na svojem. Gledam znance in znanke okoli mojih let, ki hodijo v vrtce in učijo otroke na začetku OŠ in sem presrečen, da sem to počel mlajši. Z ženo  imava upam nekaj mirnejšega skupnega življenja pred seboj. Večina moških pač nikoli ni pripravljena pa gre potem vse super.

Kaj kompliciras, saj ne bos ti cel dan z otrokom. Si dobra partija, ampak nobena noce klosarja za oceta otroka, ze zarad otroka ne. Lahko pa pocakata se par let, ni nic izgubljeno, med tem se pa prepricas vanjo. In ne bluzi s posvojitvami, nobena noce tujih otrok.

Potem pa si najdi 10 let mlajso, ta itaq samo se isce donatorja sperme z dobrimi financami.

Odgovor na objavo uporabnika
Amelia336, 24.12.2021 ob 10:11

Kaj kompliciras, saj ne bos ti cel dan z otrokom. Si dobra partija, ampak nobena noce klosarja za oceta otroka, ze zarad otroka ne. Lahko pa pocakata se par let, ni nic izgubljeno, med tem se pa prepricas vanjo. In ne bluzi s posvojitvami, nobena noce tujih otrok.

Klošarja v kakšnem smislu? Da je moški brez prebite pare?

Kredit in posojilo

Izkoristite dobropis v višini 5.000 € do 10.000.000 €, ki ga je mogoče ponuditi in zelo varno z dodatkom depozita z davkom v višini 3 % na mesec z trajanjem od 1 do 30 let. Elektronski naslov: [email protected]

WhatsApp: +38671391412

Viber: +385917863111

New Report

Close