Najdi forum

stanovanjski krediti

Gledam kredite v NLB, Volksbank in pri avstrijski Creditanstalt.
Razlike so majhne. Pri NLB je celo najem lizinga ugodnejši kot hipotekarni kredit. Ali kdo ve ka več o tem, kakšna je razlika med lizingom in kreditom? Kje se splača najeti …

Hvala

poglej še na hypo alpe adria. Razlika v obroku med hypo in nlb je ogromna, sploh, če gledaš kredite vezane na CHF.

če greš na lizing, stanovanje ni tvoje. da se karkoli zalomi, je večja možnost, da ostaneš brez vsega.

Hypo ima večje obresti kot Creditanstalt. Ali še kdo ve za kakšno varianto?

Jest mam pr Ljudski banki (Volksbank) pa sm zelo zadovoljen.
Pa tut najmanj komplicirajo glede na to kaj želiš in koliko.
Ni pa idealne banke :-))

Pravioja, da so ternutno najugodnejši krediti pri Austria Bank.

Res so najugodnejši pri Austria Creditanstaldt, včeraj sem v ljubljanski banki, katere komitet sem, potrebovala potrdilo za kredit v avstrijski banki, pa so me na vse načine skušali prepričevati naj vzamem kredit pri njih in da so moje zahteve nerealne in da tega nikjer ne morem dobiti, če sploh vem, kaj delam. Prav nesramni so. Sigurno pa z ljubljansko banko ne bom več sodelovala niti pri prejemu osebnega dohodka.

Ma pozabte že na NLB, ker so še zmeraj v prejšnjem stoletju in sploh nimajo odnosa do strank, oz. ga imajo in je zelo nesramen in ignorantski.

Ljudje pa še zmeraj v NLB.
Kdo je zdej tle butl?!

Pa še provizije vlečejo 2 x večje kot bolj “resne” banke.

Petra, pozdravljena! Če potrebuješ kredit za nakup stanovanja, se pozanimaj tudi pri SPARKASSE, ker so zelo v redu.

Pozdrav

New Report

Close