stanovanje
Naveličala sem se že kuhinje in dnevne sobe. Kaj naj naredim, ker denarja za novo kuhinjo nimam prav tako ne za dnevno sobo. Kuhinja je češnja vanilija barve dnevna soba je češnja in kavč je moder vs eje v enem prostoru.Teh baru enostavno ne morem več gledat, kako naj si preuredit prostom, da bo drugačen bolj svež, kaj naj naredim, da se bom bolje počutila?Upam, da imate ideje in mi boste lahko pomagali.Aja tudi miza in stoli v jedilnici so v češnja barvi.
Brez heca: bodi manj v stanovanju, najdi si neko delo (a si morda cele dneve doma?) in neko rekreacijo zunaj doma, v naravi. Jaz imam gladko belo kuhinjo, nič posebnega, pa se je sploh še nisem naveličala. ko pridem zvečer domov, sem je prav vesela. Sicer pa so meni te kombinacije češnje in vanilije ali modre bile res mimo že takrat,ko so jih prodajali in te čisto razumem, da si se je naveličala. Bodi vesela, da si nisi kupila živo rdeče ali kaj podobno groznega:) Sicer je pa vse stvar okusa. Konec koncev daš lahko tiste vanilijeve fronte tudi komu prebarvati.
jaz imam tud moder kavč in mi je zelo všeč. prej sem imela rjavega 100 let in mi je šlo na kozlanje ko sem ga gledala, zdaj sem pa res zadovoljna. Pa tako mehko usnje je, res udoben, vsi ga obožuejmo. Vse ostalo imamo v barvi bukve ( kuhinja, dnevna, parket, vrata) in steklene mize, tudi vse v enem prostoru.
Hm, težko boš s tole češnjo kaj naredila, razen zamenjala. Je pa pohištvo res drago, tko da ti ne znam nič pametnega svetovat. Sten pa vsekakor ne bi pobarvala zeleno.
Mogoče lahko kak tepih zamenjaš, če ga imaš?
Tudi sama sem imela češnjevo pohištvo, a sem bila z njim zelo zadovoljna. Sem pa imela steno pobarvano na travnato zeleno in je super pasalo zraven. Ko sem se čez par let naveličala zelene, sem šla pa na bordo. Tudi to je bila prima kombinacija, a s čisto drugačnim učinkom. Jaz bi se na tvojem mestu malo poigrala z barvami sten (ponavadi barvanje ene stene v divjo barvo zadošča zadošča) in zašila blazine ali prevleke za stole in kupila pregrinjalo za kavč v ustrezni barvi.